Çözüldü✓ Sharkoon SHP 650v2 alınır mı?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Rtx 5060 gigabyte aero
Ryzen 5 5600 kullanıyorum.

PSU'dan hiçbir beklentim yok. Çalışsın yeter. 800 tl ye çevre civardan alcam bugün. Haftalardır araştırıyorum adam gibi psu yok. 2k falan da yoktan yere vermek istemiyorum. Sharkoonda iyi bir markaydı. Ne dersiniz parasına okey midir?

Alınır zamanında çok kullanıldı. Bir şikayetle dönen olmadı kurduğumuz sistemlerde.

Rtx 5060 gigabyte aero

PSU'dan hiçbir beklentim yok. Çalışsın yeter. 800 tl ye çevre civardan alcam bugün. Haftalardır araştırıyorum adam gibi psu yok. 2k falan da yoktan yere vermek istemiyorum. Sharkoonda iyi bir markaydı. Ne dersiniz parasına okey midir?

Ben 4 senedir Sharkoon 650W kullanıyorum.

Rtx 5060 gigabyte aero

Dandik değil kolay kolay sorun çıkarmaz ama olağanüstü bir duruma karşı da çok koruması yok.

Dandik değil kolay kolay sorun çıkarmaz ama olağanüstü bir duruma karşı da çok koruması yok.
olağanüstü olaylar yaşamıcam zaten kullanır 1-2 haftaya satarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevaplayanlara teşekkürler almakta karar kıldım deneyimlerimi incelediğim konuda vs paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri