Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Onu bulana kadar aynı hesap gitsin markasız alsın.O zaman 2010'dan kalma FSP'yi alsın xD
Onu bulana kadar aynı hesap gitsin markasız alsın.O zaman 2010'dan kalma FSP'yi alsın xD
Çok katılıyorum 240gb lazım banada.@Abdullah Hacıgül birdahaki ürün güzel bir 240 gb ssd olabilir düşük bütçeler için.
240gb lazım bizlere abi sata falan bütçe kısıtlı.Ayarladım WD 500GB M2 460TL paylaştım
* Yüksek Güç Koruması (Ower Power Protection)260TL'ye ''Alınmaz'' demeleri cidden saçma. O fiyata gidip anca VX Plus 500W alırsın. SHP650 V2 çok daha iyi o PSU'ya kıyasla. B450M PRO konusunda size laf ettiler anlarımda bu konuda gidip laf atmaları çok ilginç.
Şaşırıyorum bazen.
FSP'nin eski PSU'larını küçümsemeyin.Onu bulana kadar aynı hesap gitsin markasız alsın.
Taktınız hocam ;FSP'nin eski PSU'larını küçümsemeyin.
Her şey koruma değil bea* Yüksek Güç Koruması (Ower Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
* Ani Dalgalanma Koruması (Surge Inrush Protection)
Bunlar VX500'ün korumaları, altta sıralayacaklarım ise SHP 650W v2'nin nasıl çok daha iyi oluyor halen anlamış değilim.
*OVP (Aşırı gerilim koruması)
*UVP (Düşük gerilim koruması)
*SCP (Kısa devre koruması)
*OPP (Aşırı güç koruması)
Korumaların olup olmaması zerre önemli değil olay o korumaların düzgün çalışıp işini yapması. Ayrıca PSU' da koruma olup olmaması bu bütçede çok da önemli olmayabilir.* Yüksek Güç Koruması (Ower Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
* Ani Dalgalanma Koruması (Surge Inrush Protection)
Bunlar VX500'ün korumaları, altta sıralayacaklarım ise SHP 650W v2'nin nasıl çok daha iyi oluyor halen anlamış değilim.
*OVP (Aşırı gerilim koruması)
*UVP (Düşük gerilim koruması)
*SCP (Kısa devre koruması)
*OPP (Aşırı güç koruması)
Daha kaliteli bileşenlere sahipler bildiğim kadarı ile.Farklarını detaylıca anlatma şansınız var mı?
MErak ettim de
Üzülüyorum. Cidden üzülüyorum üyeler için.Önemseyen yok kardeşim, 260TL'ye SHP V2 650W 80+ daha konuşmuyorum bile.