Shein indirimli ürünler

Bugün 1 tanesi gümrüğe girdi bakalım geçecek mi. 23 Ekimde verdiklerim hazırlanıyorda kaldı. Onları depoya bile getirmediler. Oyuncak figür hepsi. Neyse artık yapacak bir şey yok. Her iptal olan siparişe 65tl kredi veriyor. 35-40k da iade alır kasım indirimlerine hazırlıklı oluruz :)).
Sheinden ayakkabı vardı bugün arasa gelmiş.Ekim içinde sipariş verilmişti

kargo arasa teslim edilmiş görünüyordu cumartesi günü ama arastan ses seda yok :D

Benin aldığım kablolar lafta bir kargo şirketine verilmiş ama mesaj falan gelmedi.Sitelerine bakıyorum bir yerden çıkmıyor
aynı durum, aras olup olmadığını bilmiyorum hepsi arasla geldi diye öyle yazdım.bi şey uzun süre düzgün gitmiyor çok garip :D:D

bende kablo ve telefon kılıfı aldım bakalım gelecek mi birde vergi ödedim ekstra vergi çıkmaz değilmi sipariş 300 tuttu

Sheinden ayakkabı vardı bugün arasa gelmiş.Ekim içinde sipariş verilmişti
Benim 18 Ekimli 1 sipariş daha iptal oldu. Diğer 20+ siparişin sadece kara yolu olanlar güncelleme alıyor. 1 tane 18 ekimli de gümrüğe girdi dün. Bekliyorum bakalım.

Oyuncak, ayakkabı ürünleri gümrükten geçmiyor artık.

Az önce depoda paketlenip uçağa binecek 2 ürünümde iptal oldu.
ben 1 tane kılıf bir tane 5lipaket halinde telefon kılıfı ve şarj kablosu aldım sorun çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 1 tane kılıf bir tane 5lipaket halinde telefon kılıfı ve şarj kablosu aldım sorun çıkar mı
yani 3 parça diye geçiyor

Kablo cart curt harici güzel bir ürün yok mu

Elbiseler var polo yaka vb, hoparlör var, saat takımı var parfüm cüzdanlı vb şeyler var.
Obd2 cihazı bile aldım ama typecden hdmi'a kablo veya adaptör bulamadım %70 indirimle satılan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri