nasil yani neden?Valla ayakkabu felan bilmem de 1 yadır karayolu ile alıp gelmesini beklediğim ürünler var. Chatgbt Türkiye'ye 20 ekimden sonra giriş yaparsa geri gönderilir diyor. 15-20 kargom yalan olacak.
Oyuncak ve figür almıştım çünkü. Oyuncakların girişi yasaklanmış. Gerçi hepsiburada yurt dışından aldığım ürün gümrükten geçti. İnşallah temu'dakilerde geçer.nasil yani neden?
Buna baskılı mouse padler dahil mi? Arkadaşın siparişi iade edilmiş.Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
![]()
3 ürünün satışı kısıtlandı! Bakanlıktan yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı, yüksek risk taşıdığı belirlenen ayakkabı, oyuncak ve saraciye ürünlerinin, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla 'basitleştirilmiş...bigpara.hurriyet.com.tr
Buna baskılı mouse padler dahil mi? Arkadaşın siparişi iade edilmiş.
Evet uzun süredir kulaklıklar da elektroniklerde indirim yokKZ kulaklıklarda neden indirim yok
Gümrüğe giriş tarihinden çok sipariş tarihi önemli , ayrıca karayolu ürünlerinde neredeyse hiç kontrol yapılmıyor.Valla ayakkabu felan bilmem de 1 yadır karayolu ile alıp gelmesini beklediğim ürünler var. Chatgbt Türkiye'ye 20 ekimden sonra giriş yaparsa geri gönderilir diyor. 15-20 kargom yalan olacak.
Hâlâ alsam mı diye düşünüyorum 2 ay geçmişKalitesi tartışılır, 1 adet aldım ekran kartı için
18 Ekimde (kanun yürürlüğe girmeden önce) sipariş verdiğim iptal oldu. Aynı gün başka hesaptan aldığım bugün gümrüğe girdi.Gümrüğe giriş tarihinden çok sipariş tarihi önemli , ayrıca karayolu ürünlerinde neredeyse hiç kontrol yapılmıyor.
Temu'da bıktı bizden , artık uğraşmak istemiyorlar. Siparişinizin iptal edilmesine şaşırdım , gönderilseydi sorun çıkmazdı diye tahmin ediyorum. Bu arada ne almıştınız hepsi oyuncak , ayakkabı vb. şeyler mi ?18 Ekimde (kanun yürürlüğe girmeden önce) sipariş verdiğim iptal oldu. Aynı gün başka hesaptan aldığım bugün gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
Şuan 2 siparişim iptal 23 tane bekleyen var. Kimisi kara yolu, kimisi havaalanında, kimisi Çin depoda, kimisi hazırlanıyorda kaldı. Şu ürünler geldikten sonra kısıtlama gelseydi keşke. Çok istediğim ürünler yolda kaldı. Kasımda da indirimlerde 70 kadar daha ürün alırım diyordum![]()
Bugün 1 tanesi gümrüğe girdi bakalım geçecek mi. 23 Ekimde verdiklerim hazırlanıyorda kaldı. Onları depoya bile getirmediler. Oyuncak figür hepsi. Neyse artık yapacak bir şey yok. Her iptal olan siparişe 65tl kredi veriyor. 35-40k da iade alır kasım indirimlerine hazırlıklı oluruzTemu'da bıktı bizden , artık uğraşmak istemiyorlar. Siparişinizin iptal edilmesine şaşırdım , gönderilseydi sorun çıkmazdı diye tahmin ediyorum. Bu arada ne almıştınız hepsi oyuncak , ayakkabı vb. şeyler mi ?