Shein indirimli ürünler

sitede çok güzel ve bedava sayılacak fiyatta ürünler var ancak coğu ürünü ülkeye yollamıyor maaalesef.Bataryalı olan ürünleri geçtim motorsiklet vs için sis farları felan var onları bile yollamıyor keşke temu gibi bu tarz kargo yapmama olayları olmasaydı

Kulaklık pedleriniz deriyse/soyulmaya başladıysa çok işinizi görecek, ölü fiyattan gereç.

Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
1761305311231.webp

Son düzenleme:
Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
3-5 katı fiyatıyla yurt içindeki kurnaz esnaftan alışveriş yapın diyor yani sevgili(!) hükümetimiz. :mad:

Alıntıyı görüntüle
Güzel rahat ayakkabılar vardı anneme alıyorduk ucuzada geliyordu.Bir tane son aldığım ne durumda bakmam lazım :)

Son düzenleme:
Yerli ayakkabı üreticilerini korudukları kadar kimseyi korumadılar. Sonuç, herkesin yabancı marka giydiği, kimsenin giymediği ve beğenmediği yerli ayakkabılar :/ çünkü kaliteyi arttırmadılar sürekli rekabet öldürücü talepte bulundular.

Yerli ayakkabı üreticilerini korudukları kadar kimseyi korumadılar. Sonuç, herkesin yabancı marka giydiği, kimsenin giymediği ve beğenmediği yerli ayakkabılar :/ çünkü kaliteyi arttırmadılar sürekli rekabet öldürücü talepte bulundular.
komforlu ve fiyatı güzel olup arkasında duran varsa olur (var mı ben bilmiyorum?)

xxx fiyatlara aldığınız xxxx markaların alayı trde fason üretimde basiyorlar tutkalı aydi devam tabii ki önünü kesecekler :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri