Tekli sipariş verdim bir kere, o sorunsuz geldi 10 günde. Ama siparişteki ürün hep tekti diye merak ettim bu sepeti ngenelde , evet ama son siparişim 1 ay sonra elime geldi
Tekli sipariş verdim bir kere, o sorunsuz geldi 10 günde. Ama siparişteki ürün hep tekti diye merak ettim bu sepeti ngenelde , evet ama son siparişim 1 ay sonra elime geldi
3-5 katı fiyatıyla yurt içindeki kurnaz esnaftan alışveriş yapın diyor yani sevgili(!) hükümetimiz.Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
![]()
3 ürünün satışı kısıtlandı! Bakanlıktan yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı, yüksek risk taşıdığı belirlenen ayakkabı, oyuncak ve saraciye ürünlerinin, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla 'basitleştirilmiş...bigpara.hurriyet.com.tr
Güzel rahat ayakkabılar vardı anneme alıyorduk ucuzada geliyordu.Bir tane son aldığım ne durumda bakmam lazımÇok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
![]()
3 ürünün satışı kısıtlandı! Bakanlıktan yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı, yüksek risk taşıdığı belirlenen ayakkabı, oyuncak ve saraciye ürünlerinin, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla 'basitleştirilmiş...bigpara.hurriyet.com.tr
Güzel rahat ayakkabılar vardı anneme alıyorduk ucuzada geliyordu.Bir tanese son aldığım ne durumda bakmam lazım![]()
at yalanı denmezde sanki bizdekiler farklı.Derileride ucuz ne kadar gerçek bilmiyorum ama.
komforlu ve fiyatı güzel olup arkasında duran varsa olur (var mı ben bilmiyorum?)Yerli ayakkabı üreticilerini korudukları kadar kimseyi korumadılar. Sonuç, herkesin yabancı marka giydiği, kimsenin giymediği ve beğenmediği yerli ayakkabılar :/ çünkü kaliteyi arttırmadılar sürekli rekabet öldürücü talepte bulundular.