Shein indirimli ürünler

Üreticiyi falan korudukları yok oyuncakcıların sattıkları malların yüzde 90 o Çin'den ithal ediliyor. Firmalar ucuza alıp bize çakarken sıkıntı yok, biz alınca olay oluyor. Yüzde 60 vergiyi de biz veriyoruz, ithal eden vermiyor.

Valla ayakkabu felan bilmem de 1 yadır karayolu ile alıp gelmesini beklediğim ürünler var. Chatgbt Türkiye'ye 20 ekimden sonra giriş yaparsa geri gönderilir diyor. 15-20 kargom yalan olacak.

nasil yani neden?
Oyuncak ve figür almıştım çünkü. Oyuncakların girişi yasaklanmış. Gerçi hepsiburada yurt dışından aldığım ürün gümrükten geçti. İnşallah temu'dakilerde geçer.
1761319142024.webp

Son düzenleme:
Çok kötü oldu. 10 siparişim iptal olacak Temu'da büyük ihtimal. Sizde bu haberlerdeki ürünlerden aldıysanız büyük ihtimal iptal olacak.
Alıntıyı görüntüle
Buna baskılı mouse padler dahil mi? Arkadaşın siparişi iade edilmiş.

Ekler

• Screenshot_20251025_130813_SHEIN.webp
    Screenshot_20251025_130813_SHEIN.webp
    40.7 KB · Hit: 150
KZ kulaklıklarda neden indirim yok

Valla ayakkabu felan bilmem de 1 yadır karayolu ile alıp gelmesini beklediğim ürünler var. Chatgbt Türkiye'ye 20 ekimden sonra giriş yaparsa geri gönderilir diyor. 15-20 kargom yalan olacak.
Gümrüğe giriş tarihinden çok sipariş tarihi önemli , ayrıca karayolu ürünlerinde neredeyse hiç kontrol yapılmıyor.

Gümrüğe giriş tarihinden çok sipariş tarihi önemli , ayrıca karayolu ürünlerinde neredeyse hiç kontrol yapılmıyor.
18 Ekimde (kanun yürürlüğe girmeden önce) sipariş verdiğim iptal oldu. Aynı gün başka hesaptan aldığım bugün gümrüğe girdi.
1761475872846.webp

Şuan 2 siparişim iptal 23 tane bekleyen var. Kimisi kara yolu, kimisi havaalanında, kimisi Çin depoda, kimisi hazırlanıyorda kaldı. Şu ürünler geldikten sonra kısıtlama gelseydi keşke. Çok istediğim ürünler yolda kaldı. Kasımda da indirimlerde 70 kadar daha ürün alırım diyordum :D

18 Ekimde (kanun yürürlüğe girmeden önce) sipariş verdiğim iptal oldu. Aynı gün başka hesaptan aldığım bugün gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle

Şuan 2 siparişim iptal 23 tane bekleyen var. Kimisi kara yolu, kimisi havaalanında, kimisi Çin depoda, kimisi hazırlanıyorda kaldı. Şu ürünler geldikten sonra kısıtlama gelseydi keşke. Çok istediğim ürünler yolda kaldı. Kasımda da indirimlerde 70 kadar daha ürün alırım diyordum :D
Temu'da bıktı bizden , artık uğraşmak istemiyorlar. Siparişinizin iptal edilmesine şaşırdım , gönderilseydi sorun çıkmazdı diye tahmin ediyorum. Bu arada ne almıştınız hepsi oyuncak , ayakkabı vb. şeyler mi ?

Temu'da bıktı bizden , artık uğraşmak istemiyorlar. Siparişinizin iptal edilmesine şaşırdım , gönderilseydi sorun çıkmazdı diye tahmin ediyorum. Bu arada ne almıştınız hepsi oyuncak , ayakkabı vb. şeyler mi ?
Bugün 1 tanesi gümrüğe girdi bakalım geçecek mi. 23 Ekimde verdiklerim hazırlanıyorda kaldı. Onları depoya bile getirmediler. Oyuncak figür hepsi. Neyse artık yapacak bir şey yok. Her iptal olan siparişe 65tl kredi veriyor. 35-40k da iade alır kasım indirimlerine hazırlıklı oluruz :)).

Geri