Neler Yeni

🔥İndirim Shenzenaudio indirimleri!

fruko.gzz

80+ Silver
Çok iyiymiş legal değil ama şirketin böyle ilgilenmesi iyi bir şey. Tabi gerçekse çünkü baya amatörce yazılmış gibi duruyor dalga geçmek için editlemiş olabilirler mi fotoyu?
Bu ve Extremerate. İkisinden de satın alım yaptım. İkisinde de mailde belirttim, ikisi de 5 dolar gösterdi. Birine 15, diğerine 73 lira vergi çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iyiymiş legal değil ama şirketin böyle ilgilenmesi iyi bir şey. Tabi gerçekse çünkü baya amatörce yazılmış gibi duruyor dalga geçmek için editlemiş olabilirler mi fotoyu?
1724178619288.png

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Bir kaç gün önce Simgot EW200 modelin siparişini vermiştim. Mail atmam üzerine vergiyi 12.5 dolar olarak gösterdiler. Ayrıca indirimi görünce mail atmıştım. indirim tutarını da bana iade ettiler. 16'sında sipariş vermiştim. Kargo takip edince bugün Türkiye'ye vardığını gördüm. Ürün gümrükte sıkıntı yaşamazsa mükemmel bir alışveriş deneyimi olacak benim için.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Screenshot_3.png

Böyle yazdım ben. Cevabı.
Screenshot_4.png

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Yazdım dediğim de forumda biri yardımcı olmuştu sağolsun.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bak işte böyleyse gayet güzel bir şekilde cevap vermişler
Önceki görseli gördün mü sen nasıl yazmışlar?
diğer forumlarıda inceleyebilirsiniz bir çok kullanıcıya vergi bile çıkmamış.
Alıntıyı görüntüle

fruko.gzz

80+ Silver
Bir kaç gün önce Simgot EW200 modelin siparişini vermiştim. Mail atmam üzerine vergiyi 12.5 dolar olarak gösterdiler. Ayrıca indirimi görünce mail atmıştım. indirim tutarını da bana iade ettiler. 16'sında sipariş vermiştim. Kargo takip edince bugün Türkiye'ye vardığını gördüm. Ürün gümrükte sıkıntı yaşamazsa mükemmel bir alışveriş deneyimi olacak benim için.
Evet gerçekten bu şekilde deneyim yaşayan çok kişi gördüm ben konu açmadan önce araştırma yapıpta açmıştım.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Bak işte böyleyse gayet güzel bir şekilde cevap vermişler
Önceki görseli gördün mü sen nasıl yazmışlar?
:kekw: napsınlar hocam ingilizcesi çok iyi değilse translate copy paste atıyordur, bendekine bak mesela adam iptal edecem sandı please don't yazmış dklfgsdfks

Ama yapmaları yeterli benim için yani. İşimi gördüm o sayede.

Robius

80+ Bronze
Simgot EW300'ü bekliyorum henüz burda satışa çıkmamış, stoklara girince alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
çoğu sipariş vergiye takılmadan geçiyordu ama şuan limit çok düştüğü için yüksek ihtimal takılacaktır.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Bilmiyorum ben sadece olası gördüm çünkü yazış biçimleri benim gündelik hayatta yazdığım mesajlardan daha özensiz bir yazma şekli. Davranışları güzel ama tavırları kötü
Normal böyle yazmaları Kingston ile mailleştiğimde de benzer üslupla karşılaşıp şaşırmıştım.

EnderTr72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ender Hood
Buradan ne önerirsiniz kablolu veya kablosuz şuan aktif Kz Castor Bass kullanıyorum daha üst model bir şey istiyorum

Robius

80+ Bronze
çoğu sipariş vergiye takılmadan geçiyordu ama şuan limit çok düştüğü için yüksek ihtimal takılacaktır.
Takılmaz çünkü faturaya istedikleri tutarı yazabiliyorlar. Avrupa değil burası.

Top Bottom