oncekı alısverısımde 6 gunde geldı şimdiki alışverişimdede 10. gün sürat kargo teslim almış yarın gelir e devletten baktımda adıma borç gözükmüyo yine vergi çıkmamış sanırımÖnceden yunexpress deneyimi olan arkadaşlar kaç günde elinize geçti ürünler ?
evet çalıştırırBenim kasada 2 tane kulaklık için giriş var, aldığım kulaklığın mikrofonu yok. bu yüzden direkt kulaklık girişine taksam sıkıntısız kullanırım değil mi?
Ben waner 2, castor pro bass ve creative aurvanayı apple dongle ve cx31993 çipli dongle(amp olmayan versiyon) ile kullandım.ASUS prime b450m-k var bende, giriş seviyesi ses kartı var. Elimde olan kz zsn pro x i gayet güzel çalıştırıyor full seste dinleyemiyorum, ew300 ile nasıl olur gelince görecegiz.
benım kargo takiptede hala böyle ama mesaj geldi 1 saat önce sürat kargodan sanada gelir belki bugün valla evet bizim gumruk uzun sürdü birazAlıntıyı görüntülebenim böyle kaldı :/ ilerleme yok. Niye geçmiyor bu bir türlü.
16 haziranda sipariş vermiştim. 8 gündür yollarda, 3 gündür gümrük işlemleri bekliyor diyor. Ufak diye mi göze çarpmadı noldu
Forumda klavye alan kişilerin vs daha sonra olmasına rağmen geçti bu böyle bekliyor.
@emergedpower
hadi inşallah diyelim ya :/ , ordertracker da nasıl gözükükyor bakar mıısın? ss felan atabilir misin?benım kargo takiptede hala böyle ama mesaj geldi 1 saat önce sürat kargodan sanada gelir belki bugün valla evet bizim gumruk uzun sürdü biraz![]()
Üstteki imile.com alttakide yunexpres takiphadi inşallah diyelim ya :/ , ordertracker da nasıl gözükükyor bakar mıısın? ss felan atabilir misin?
saatlerimiz birbirine çok yakın aslında, bir de ordertracker.com dan bakabilir misin?
saatlermizi birbirine çok yakın aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saatlerimiz birbirine çok yakın aslında, bir de ordertracker.com dan bakabilir misin?
buralarda bilgileri güncellememişler belli ki, benim de ordertracker'da ilk arattırdığım da üstteki gibi çıktı, ikinci arattırdığımda alttaki gibi çıktı.
yunexpresstede aynı kanka paket gumrukten gecırılıyor dıyo yanwen yazıyo bendedeburalarda bilgileri güncellememişler belli ki, benim de ordertracker'da ilk arattırdığım da üstteki gibi çıktı, ikinci arattırdığımda alttaki gibi çıktı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ilkinde yunexpress gözüküyordu ikincisinide yanwen yazıyor, bug herhalde diye düşündüm. kargo koduda yunexpres'in çünkü. YT ile başlayan kodu yazıyorum. sende onu yazsana
Sağol ustam, bizimki de yarına kaldı herhaldeyunexpresstede aynı kanka paket gumrukten gecırılıyor dıyo yanwen yazıyo bendede