❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Önceden yunexpress deneyimi olan arkadaşlar kaç günde elinize geçti ürünler ?
oncekı alısverısımde 6 gunde geldı şimdiki alışverişimdede 10. gün sürat kargo teslim almış yarın gelir e devletten baktımda adıma borç gözükmüyo yine vergi çıkmamış sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kasada 2 tane kulaklık için giriş var, aldığım kulaklığın mikrofonu yok. bu yüzden direkt kulaklık girişine taksam sıkıntısız kullanırım değil mi?
evet çalıştırır

1750946517943.webp
benim böyle kaldı :/ ilerleme yok. Niye geçmiyor bu bir türlü.
16 haziranda sipariş vermiştim. 8 gündür yollarda, 3 gündür gümrük işlemleri bekliyor diyor. Ufak diye mi göze çarpmadı noldu :D
Forumda klavye alan kişilerin vs daha sonra olmasına rağmen geçti bu böyle bekliyor.
@emergedpower

Son düzenleme:
ASUS prime b450m-k var bende, giriş seviyesi ses kartı var. Elimde olan kz zsn pro x i gayet güzel çalıştırıyor full seste dinleyemiyorum, ew300 ile nasıl olur gelince görecegiz.
Ben waner 2, castor pro bass ve creative aurvanayı apple dongle ve cx31993 çipli dongle(amp olmayan versiyon) ile kullandım.
Ses seviyesi olarak laptop ve cx31993 neredeyse aynı, apple dongleda güç az, aynı seviyede ses de daha az. Ama ses yüksekliğinden ziyade laptop girişine takınca basslar daha fazla ama dağınık geliyor, hafif bir boğukluk katıyor. Donglela kullanınca basslar daha az ama vurucu geliyor. Değişiklik çok aman aman bir değişiklik değil, özellikle dinlemek gerekiyor. Bir de arada sırada laptopta dip ses olabiliyor.
Ama şu da var, çok dikkat ederek dinlemedikçe netlikteki küçük artışlar fark edilmiyor.
Ses yükseldikçe daha kaliteliymiş gibi hissettirebiliyor karşılaştırma yaparken ona da dikkat etmek lazım.

Alıntıyı görüntülebenim böyle kaldı :/ ilerleme yok. Niye geçmiyor bu bir türlü.
16 haziranda sipariş vermiştim. 8 gündür yollarda, 3 gündür gümrük işlemleri bekliyor diyor. Ufak diye mi göze çarpmadı noldu :D
Forumda klavye alan kişilerin vs daha sonra olmasına rağmen geçti bu böyle bekliyor.
@emergedpower
benım kargo takiptede hala böyle ama mesaj geldi 1 saat önce sürat kargodan sanada gelir belki bugün valla evet bizim gumruk uzun sürdü biraz :D

buralarda bilgileri güncellememişler belli ki, benim de ordertracker'da ilk arattırdığım da üstteki gibi çıktı, ikinci arattırdığımda alttaki gibi çıktı.
1750948259212.webp
1750948278246.webp

ilkinde yunexpress gözüküyordu ikincisinide yanwen yazıyor, bug herhalde diye düşündüm. kargo koduda yunexpres'in çünkü. YT ile başlayan kodu yazıyorum. sende onu yazsana

Son düzenleme:
buralarda bilgileri güncellememişler belli ki, benim de ordertracker'da ilk arattırdığım da üstteki gibi çıktı, ikinci arattırdığımda alttaki gibi çıktı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ilkinde yunexpress gözüküyordu ikincisinide yanwen yazıyor, bug herhalde diye düşündüm. kargo koduda yunexpres'in çünkü. YT ile başlayan kodu yazıyorum. sende onu yazsana
yunexpresstede aynı kanka paket gumrukten gecırılıyor dıyo yanwen yazıyo bendede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,721
Üyeler
183,461
Son üye
zleaN
Geri