❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

EW300 baya rezalet aslında, kendim hexa ve blue2 kullanıyorum kız arkadaşım ew300 kullanıyor: hexa ile kıyaslanamaz bile, blue2 de aynı şekilde ew300den kat be kat daha iyi. Hiçbir halt bilmeyip burada boş boş değersiz fikrinle konuşuyorsun daha ürünleri denememişsin bile. Bir daha kimseye öneri verme.
Hocam 1. olarak EW300 sizin sorunlu olabilir benim arkadaşımda da var manyak iyi ve sizin kulak yapınıza hitap etmiyor olabilir. 2. olarak o üslupuna dikkat et insanlarla doğru düzgün konuşmayı öğren asosyal seni az dışarı çık

Hocam 1. olarak EW300 sizin sorunlu olabilir benim arkadaşımda da var manyak iyi ve sizin kulak yapınıza hitap etmiyor olabilir. 2. olarak o üslupuna dikkat et insanlarla doğru düzgün konuşmayı öğren asosyal seni az dışarı çık
Aga bilmeden görmeden bir tarafından biliyormuş gibi davranıyorsun yapıcı yoruma da ters cevap veriyosun ona tilt oldum durduk yere yazmadım. Tmm en sosyal sensin.

Aga bilmeden görmeden bir tarafından biliyormuş gibi davranıyorsun yapıcı yoruma da ters cevap veriyosun ona tilt oldum durduk yere yazmadım. Tmm en sosyal sensin.
Benim sana karşı bir tutumum yok. Hala toxiclik yapmaya devam ediyorsun. Üslubuna dikkat edip insan gibi söylesen, argümanlarını sunsan bende seninle konuşurum zaten. Blue 2 EW300'den iyi de değil ayrıca.

Uygunsuz davranış
Benim sana karşı bir tutumum yok. Hala toxiclik yapmaya devam ediyorsun. Üslubuna dikkat edip insan gibi söylesen, argümanlarını sunsan bende seninle konuşurum zaten. Blue 2 EW300'den iyi de değil ayrıca.
La senle ne konuşacağım zavallıya bak. Üslubu senden mi öğreneceğim çocuk insan gibi söylüyorum anlamıyorsun kafa açma. EW300 blue2 den neresi daha iyi denemeden nasıl biliyorsun diyorum hiçbir açıklama yapmıyorsun deneyip dinlemiş adama ahkam kesmeye çalışıyorsun uzatıyorsun.

paket hedef bölgeye girdi yazıyor kargo bilgisinde ve türkiye'ye girmiş. şimdi ne olacak bilen aydınlatabilir mi? 136 dolarlık alışveriş yaptım sorunsuz girdiğini ne zaman anlayabilirim

Bende son dk bir EW300 + Dawn Pro çektim bakalım, hayırlısı. Bu konuda vergi için atılan maili sipariş mailine cevap olarak attım herhalde bir sıkıntı olmaz.

Bende son dk bir EW300 + Dawn Pro çektim bakalım, hayırlısı. Bu konuda vergi için atılan maili sipariş mailine cevap olarak attım herhalde bir sıkıntı olmaz.
Hayırlı olsun, ben de ew300 çektim ancak DAWN PRO da çok kararsız kaldım, almadım. Anakartimdaki ses kartı yeterli olur umarım.

Hayırlı olsun, ben de ew300 çektim ancak DAWN PRO da çok kararsız kaldım, almadım. Anakartimdaki ses kartı yeterli olur umarım.
Bende kulak üstü bir kulaklıkta var samson sr850 , zamanında f/p uygun bir stüdyo kulaklığıydı, dawn proyu daha çok onun için aldım. sadece ew300 için gerek olmaz diye düşünüyorum yani en azından konudaki daha bilgili arkadaşlar öyle söylüyor :D aslında daha teferruatlı bir dac+amp alma planlarım da vardı daha iyi bir kulak üstü alırsam diye de, şimdilik biraz zor, şimdilik bakalım dawn pro nasıl çıkacak benim emektarla :D

anakartın neydi truthear zero red aldım dac yok bendede pcye takınca sesi az çıkıyo biraz kulaklığın telefona takınca düzeliyo yetmiyo gibi telefondaki gibi bangır bangır vermedi sesi bendekı anakart msi b450

anakartın neydi truthear zero red aldım dac yok bendede pcye takınca sesi az çıkıyo biraz kulaklığın telefona takınca düzeliyo yetmiyo gibi telefondaki gibi bangır bangır vermedi sesi bendekı anakart msi b450
ASUS prime b450m-k var bende, giriş seviyesi ses kartı var. Elimde olan kz zsn pro x i gayet güzel çalıştırıyor full seste dinleyemiyorum, ew300 ile nasıl olur gelince görecegiz.

ASUS prime b450m-k var bende, giriş seviyesi ses kartı var. Elimde olan kz zsn pro x i gayet güzel çalıştırıyor full seste dinleyemiyorum, ew300 ile nasıl olur gelince görecegiz.
kulakustu kulaklıkta chromeyı %45-60 arasında calıstırıyorum iemde chrome sesini %100e çekince kulakustuyle aynı sevıye gıbı oluyo ulasınca kulaklık nası olcak soyleyebilir misin merak ettim

Benim kasada 2 tane kulaklık için giriş var, aldığım kulaklığın mikrofonu yok. bu yüzden direkt kulaklık girişine taksam sıkıntısız kullanırım değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri