Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,624
İnşallah hocam bakalım vergisiz geçsin yeterli vergide patlarsa şimdi yanarizBende acele etmiyorum da, gümrükten geçsin![]()
İnşallah hocam bakalım vergisiz geçsin yeterli vergide patlarsa şimdi yanarizBende acele etmiyorum da, gümrükten geçsin![]()
3 kere ürün aldım hepsi sürate gittiKlavye konusundaki gibi sürate veriliyorsa iyi. Daha önceki konularda PTT veriliyor, vergi çıkıyor diye yazdığını görmüştüm.
gümrük ürünümü ver artıkk öğkkkkk kuscamGeldi vergisiz sıkıntı yok
hocam indirim bitti diye biliyorumSHENZHENAUDIO5 dışında bir kod var mı. Simgot ew300 alacagım bütçemi 10 dolar aşıyor
25 inde bitti indirim destege yazarsan %10 indirim kodu verebiliyolar 1-2 dolar farkeder öyleSHENZHENAUDIO5 dışında bir kod var mı. Simgot ew300 alacagım bütçemi 10 dolar aşıyor
Tamamdir hocam, tesekkurler25 inde bitti indirim destege yazarsan %10 indirim kodu verebiliyolar 1-2 dolar farkeder öyle
hocam hangi kargoya vermişlerdi?3 kere ürün aldım hepsi sürate gitti
yunexpress galiba yuntrack diye bi yerden kargo takip geliyoduhocam hangi kargoya vermişlerdi?
Benimde o şekilde hocam bekliyorum, geçen olursa buraya da yazarsa çok sevinirim. 23ünden beri gümrük işlemleri bekleniyor.Dostlar kargolarınız ne alemde acaba benimki 5 gündür gümrükte galiba gümrüğe takilicak gibime geliyor gumrukculer uyandı