❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

@kepenss Dostlar kargoya güncelleme geldi noluyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmha felan gelmemiş heralde noluyor çözemedim bilgisi olan var mı ?

@Marginale hocam siz ne diyorsunuz buna bir anda telefonda güncelleme mesajı görünce noluyor lan dedim bi :D

Ekler

• 1756157622021.webp
    1756157622021.webp
    43.8 KB · Hit: 23

@Marginale hocam siz ne diyorsunuz buna bir anda telefonda güncelleme mesajı görünce noluyor lan dedim bi :D
Benimkide böyle oldu ne iş hayırdır?
【<IST>】 AirPlane clearance finish,ready to ship to 【Istanbul Center】.

Bende bugün farkettim ama süratte almamış daha. Aracı ortada bıraktı nasıl gelcekki kargolar

Benimkide böyle oldu ne iş hayırdır?
【<IST>】 AirPlane clearance finish,ready to ship to 【Istanbul Center】.
Haydaaaaaa acaba imha olmadıda ihaleye mi çıkıcak çözemedim bir türlü valla başka bir kargom vardı onun güncellemesi gelmiş mi diye bir bakayım dedim bir anda bunu gördüm :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bende bugün farkettim ama süratte almamış daha. Aracı ortada bıraktı nasıl gelcekki kargolar
Çözemedim hocam bir anda güncelleme görünce çözemedim acaba istanbul centera gidip ihaleyemi çıkartacak bu namussuzlar acaba

Benimki whatgeek. Çalışanlarında biraz iq eksikliği olduğu belli her gün ayrı supportla aynı şeyleri konuşup duruyorum.
He whatgeekse bilemem hocam shenzen sanmıştım ben inşallah paranızı alırsınız o zaman

23ünde en son güncelleme olmuş onu çözemedim acaba shenzene sorsam mı bi bilgileri var mı diyede imha diye bize paramızı geri iade ettiler şimdi bilemedim.

Geri