❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

@kepenss Dostlar kargoya güncelleme geldi noluyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmha felan gelmemiş heralde noluyor çözemedim bilgisi olan var mı ?

@Marginale hocam siz ne diyorsunuz buna bir anda telefonda güncelleme mesajı görünce noluyor lan dedim bi :D
Arkadaşımda da bu şekilde güncelleme olmuş. 66 gün sonra kontrol bitmiş maşallah ne aradılar acaba fkfkfkf. Son seçeneği düşünmek istemiyorum ama satışa götürüyor olsalar neden gümrük işlemleri tamamlandı uçak temizlendi gibi bir durum yazsın.

He whatgeekse bilemem hocam shenzen sanmıştım ben inşallah paranızı alırsınız o zaman

23ünde en son güncelleme olmuş onu çözemedim acaba shenzene sorsam mı bi bilgileri var mı diyede imha diye bize paramızı geri iade ettiler şimdi bilemedim.
Kanka senin suçun yok ki kendileri dediler imha olacak diye. Ben yalan olduğunu söyledim ne imhası sadece gümrük fiyat güncelleyip ürünlerinizi öyle geçirin diyor firmaya, firma ve satıcı firmalarda yaygara çıkarıp imha imha diye ortalığı karıştırıyorlar.

Son düzenleme:
Bizim bekleyip gelen kargolar da böyle bir sey yazmamisti hic farklı bir seyler oluyor gibi

Ekler

• 1000081991.webp
    1000081991.webp
    52.8 KB · Hit: 23
Hacı delivered yazıyor sencede sana ulaşması gerekmez miydi. Allah ım inşallah kargoların topluca alınıp yerel firmalara verildiği yerdir. AMİN. Normal düzende bildirimler gelmemesi normal çünkü normal düzenin dışında durumlar yaşandı. Satış çıkarma vs gibi muhabbetler olsa bu kargo kodları neden güncelleme almaya devam etsin ki veya paketler hiç açılmadan satılmaya götürüldü bi halt anlamadım bu işten. Delivered yazıyor sende sana ulaşmadan tamamlandı yazıyor.

Hacı delivered yazıyor sencede sana ulaşması gerekmez miydi. Allah ım inşallah kargoların topluca alınıp yerel firmalara verildiği yerdir. AMİN. Normal düzende bildirimler gelmemesi normal çünkü normal düzenin dışında durumlar yaşandı. Satış çıkarma vs gibi muhabbetler olsa bu kargo kodları neden güncelleme almaya devam etsin ki veya paketler hiç açılmadan satılmaya götürüldü bi halt anlamadım bu işten. Delivered yazıyor sende sana ulaşmadan tamamlandı yazıyor.
Bencede oraya satılmaya götürüldü çok garip çünkü delivered yazması bende daha o güncellemede olmamış garip

Bencede oraya satılmaya götürüldü çok garip çünkü delivered yazması bende daha o güncellemede olmamış garip
Arkadaşta da yok güncelleme, şunu düşünüyorum acaba millet eziyet çeksin diye mi nereye götürüldüğü ne aşamada olduğu falan yazıyor hala sdfsdfsdf

Birisi info versin arkadaş yoksa gümrüğün önünde üstüne benzin döküp kendini yakacak kıvamda şu an.
Valla hocam ben zaten yeni iem siparişi verdim o yüzden gelsede olur gelmesede olur kıvamındayımda gelirsede satarım muhtemelen ew300ü :D

Birisi info versin arkadaş yoksa gümrüğün önünde üstüne benzin döküp kendini yakacak kıvamda şu an.
Arkadaşınız o zaman yukardaki arkadaş gibi deliveredi gorurse kafayı yer :ROFLMAO:

Valla hocam ben zaten yeni iem siparişi verdim o yüzden gelsede olur gelmesede olur kıvamındayımda gelirsede satarım muhtemelen ew300ü :D

Arkadaşınız o zaman yukardaki arkadaş gibi deliveredi gorurse kafayı yer :ROFLMAO:
Kanka çok saçma muıhabbet yav millet gemiyle ithalat yapıyor garibanın 3 kuruşluk şeyi için 66 gündür uğraştırıyorlar. O gidipte 0-1-2 dolar gösterenlerinde kafasın s... yani. Bak olan oldu şimdi arkadaşım hakı neyse onu yazdırmıştı çocuğunki de giti.

Kanka çok saçma muıhabbet yav millet gemiyle ithalat yapıyor garibanın 3 kuruşluk şeyi için 66 gündür uğraştırıyorlar. O gidipte 0-1-2 dolar gösterenlerinde kafasın s... yani. Bak olan oldu şimdi arkadaşım hakı neyse onu yazdırmıştı çocuğunki de giti.
Bence yunexpressin şeyide onların heralde cezası varmış bazı mallarınkini ödemişler ötekilerininkini ödememişler galiba yoksa kimsenin problemi yoktu burda hepsi o ***** firmanın suçu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,661
Üyeler
187,078
Son üye
keremzzzx
Geri