Neler Yeni

Sherlock Holmes kaç kitabı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Faruk
Arkadaşlar Sherlock Holmes serisini okumak istiyorum ama internette farklı farklı isimlerle bir sürü kitap var orijinal seri kaç kitap? Hangileri? Ve diğer kitaplar nereden alınma.
Örneğin mavi yakut kitabı orijinal seride var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Arkadaşlar Sherlock Holmes serisini okumak istiyorum ama internette farklı farklı isimlerle bir sürü kitap var orijinal seri kaç kitap? Hangileri? Ve diğer kitaplar nereden alınma.
Ben hepsini okudum . 6 Kitap civarıydı. Başka yayınevlerinden de aldım ama aynılarıydı. En son bu linkteki kitapları aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hepsini okudum . 6 Kitap civarıydı. Başka yayınevlerinden de aldım ama aynılarıydı. En son bu linkteki kitapları aldım.
İnternette yazanlardan anladığım bunlarda olmayanlarda var. Daha fazlasıda varmış galiba ama bende çözemedim bu işi

Bu içeriğe bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Sherlockun farklı basım bir sürü kitabı var bir çözemedim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,460
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Onlar popüler olanlar, onlarca hikayesi mevcut Sherlock'un.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Bende bi kaç serisi vardı istersen normal fiyatların altında satabilirim ama ne durumdalar şu an bilmiyorum şehir dışındayım

mythrowib

80+ Silver
Hocam almadan önce hikayeye bir göz gezdirin, 2 ayrı set aldım basimlari farklıydı ama vakalari çok sıkıcı gelmeye başladı seviyorsan alınabilir, günde en az 100-130 sayfa sıkılmadan okuyordum Sherlockta 30 da tikandim okuma isteğim yok

Hocam almadan önce hikayeye bir göz gezdirin, 2 ayrı set aldım basimlari farklıydı ama vakalari çok sıkıcı gelmeye başladı seviyorsan alınabilir, günde en az 100-130 sayfa sıkılmadan okuyordum Sherlockta 30 da tikandim okuma isteğim yok
Ama dediğim gibi seviyorsan alınabilir herkese aynı gelecek diye bir şey yok

Top Bottom