Sherlock Holmes kaç kitabı var?

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar Sherlock Holmes serisini okumak istiyorum ama internette farklı farklı isimlerle bir sürü kitap var orijinal seri kaç kitap? Hangileri? Ve diğer kitaplar nereden alınma.
Örneğin mavi yakut kitabı orijinal seride var mı?

Arkadaşlar Sherlock Holmes serisini okumak istiyorum ama internette farklı farklı isimlerle bir sürü kitap var orijinal seri kaç kitap? Hangileri? Ve diğer kitaplar nereden alınma.
Ben hepsini okudum . 6 Kitap civarıydı. Başka yayınevlerinden de aldım ama aynılarıydı. En son bu linkteki kitapları aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hepsini okudum . 6 Kitap civarıydı. Başka yayınevlerinden de aldım ama aynılarıydı. En son bu linkteki kitapları aldım.
İnternette yazanlardan anladığım bunlarda olmayanlarda var. Daha fazlasıda varmış galiba ama bende çözemedim bu işi

Bu içeriğe bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu içeriğe bakmanı tavsiye ederim
Bunların dışında başka kitabı var mı?

Sherlockun farklı basım bir sürü kitabı var bir çözemedim

Bende bi kaç serisi vardı istersen normal fiyatların altında satabilirim ama ne durumdalar şu an bilmiyorum şehir dışındayım

Hocam almadan önce hikayeye bir göz gezdirin, 2 ayrı set aldım basimlari farklıydı ama vakalari çok sıkıcı gelmeye başladı seviyorsan alınabilir, günde en az 100-130 sayfa sıkılmadan okuyordum Sherlockta 30 da tikandim okuma isteğim yok

Hocam almadan önce hikayeye bir göz gezdirin, 2 ayrı set aldım basimlari farklıydı ama vakalari çok sıkıcı gelmeye başladı seviyorsan alınabilir, günde en az 100-130 sayfa sıkılmadan okuyordum Sherlockta 30 da tikandim okuma isteğim yok
Ama dediğim gibi seviyorsan alınabilir herkese aynı gelecek diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,370
Üyeler
185,085
Son üye
heromero23
Geri