Mana'dan beklentim yüksek. Shiba shitcoin zaten beklentim yok. Tamamen balinaların elinde. Chz iyi proje ama içeride kaldın mı çok bekletiyor. Tersi pistir.Düşüncelerinizi merak ediyorum
Mana hayvan gibi boostlandı alsammı almasammı kararsızımMana'dan beklentim yüksek. Shiba shitcoin zaten beklentim yok. Tamamen balinaların elinde. Chz iyi proje ama içeride kaldın mı çok bekletiyor. Tersi pistir.
Şu an girmek için pek doğru yer değil gibi. Ancak uzun süre beklerim dersen uzun vadede iyi yerlere gelebilir.Mana hayvan gibi boostlandı alsammı almasammı kararsızım
Demi keşke 11ken alsaydımŞu an girmek için pek doğru yer değil gibi. Ancak uzun süre beklerim dersen uzun vadede iyi yerlere gelebilir.
Şu an neye girmeliyim yanına ytd yazarak belirtirmisiniz chzin 1 dolara kadar yolu var diyorlarŞu an girmek için pek doğru yer değil gibi. Ancak uzun süre beklerim dersen uzun vadede iyi yerlere gelebilir.
Tavsiye veremem kendin araştırıp grafiklerini analiz edip alman en doğrusu olur. Ben sana söylerim düşer onun vebalini alamam.Şu an neye girmeliyim yanına ytd yazarak belirtirmisiniz chzin 1 dolara kadar yolu var diyorlar
Ne kadar yatırmayı düşünüyorsunuz?Demi keşke 11ken alsaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an neye girmeliyim yanına ytd yazarak belirtirmisiniz chzin 1 dolara kadar yolu var diyorlar
O zaman çok bir getirisi olmayacağı için yakın zamanlı, bölebilirsin kafandaki 2-3 seçeneğe