Shopier hakkında sorular

efost

80+
Reaksiyon skoru
38
Selamlar öncelikle shopiere kayıt olmadan alışveriş yapabiliyormuyuz ve kargo kodu nereye gidiyor e postayamı ? kargo gelince otomatik para karşı tarafa gidiyor değilmi dolap uygulaması gibi bizim onaylamamıza gerek yok?

İnstagramdan ürün alacaksan ben bir kaç butikten alışveriş yaptım. Mantık şu istediğin ürünü seçiyorsun. Sepete ekleyip ödüyorsun. Kargoya verildiğinde shopiere verdiğin maile bilgi vs. geliyor. Shopier üzerinden takip edebiliyorsun. Ürün sana teslim edildiğinde shopiere ödediğin ücret satıcıya veriliyor. Yani aracı bir site satıcıdan %3 komisyon kesiyor. Bu şekilde güvenli şekilde alışveriş yapılıyor.

İnstagramdan ürün alacaksan ben bir kaç butikten alışveriş yaptım. Mantık şu istediğin ürünü seçiyorsun. Sepete ekleyip ödüyorsun. Kargoya verildiğinde shopiere verdiğin maile bilgi vs. geliyor. Shopier üzerinden takip edebiliyorsun. Ürün sana teslim edildiğinde shopiere ödediğin ücret satıcıya veriliyor. Yani aracı bir site satıcıdan %3 komisyon kesiyor. Bu şekilde güvenli şekilde alışveriş yapılıyor.
Alışveris yapacam shopier benden komisyonmu kesiyor instagramdan almıcam.
Yani şöylemi shopierden ürün aldim satıcı kargoya verince kargo numarasi mailime gelicek para shopierde duruyor kargo gelince shopier direk parayi saticiya atip o paradan komisyonmu alıyor?
Kargoyu benim onaylamama gerek yok demi shopier kendisi onaylıyor?

Son düzenleme:
Geri