Sıcak çalışan işlemci

ortam sıcaklığı kasa içi bileşen sıcaklığını direk etkiler. bu bilindik bir şey. 15 derece sıcaklık olan odada aldığınız ile, 25 derece olan odada aldığınız sıcaklık değeri direk bariz görünür şekilde sisteminize yansır. kullandığın soğutucuyu kullanmadım ama saçma düzeyde ısınıyorsa montajı tekrar kontrol et, hava akışına düzenle, termal macun yenile hala saçma düzeyde ısınıyorsa servise göndermek dışında bir seçenek kalmıyor.

Kasanın kapağını ac daha serin çalışır ama biraz daha fazla tozlanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortam sıcaklığı kasa içi bileşen sıcaklığını direk etkiler. bu bilindik bir şey. 15 derece sıcaklık olan odada aldığınız ile, 25 derece olan odada aldığınız sıcaklık değeri direk bariz görünür şekilde sisteminize yansır. kullandığın soğutucuyu kullanmadım ama saçma düzeyde ısınıyorsa montajı tekrar kontrol et, hava akışına düzenle, termal macun yenile hala saçma düzeyde ısınıyorsa servise göndermek dışında bir seçenek kalmıyor.
Hocam youtube kanalında olan içeriklerin konusunda başarılar dilerim oldukça kaliteli videolar üretiyosun.

aynı işlemciyi kullanıyorum stok fanla. boşta ortalama 55 derece havalar ısındığı için normal ama 100 yük altında 80 i geçerse sıkıntı başlayabilir kule tipi soğutucu ya da en iyisi sıvı soğutucuya geçmeni öneririm ben öyle yapıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,656
Üyeler
189,306
Son üye
eltun
Geri