Sıcak hava kasadan atılmıyor

kanka bu fanın yanlış takılmış bunu diğer şekilde takarsan problemin çözülecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu değiştirmen lazım
diğer tarafı egzoza bakacak şekilde yüksek ihtimalle bundan kaynaklı havayı ataamıyor ters bir kurulum yapılmış kule tipinin radyatörründe hava tıkanması yaşanıyor

Belli oluyor zaten bunların ortasındaki amblem gözükmesi gerekiyor dışardan bakınca diğer modeli olsa ikisinin de aynı yöne bakması lazımdı dışardaki egzoz fanınaa doğru
ya o kadar çaresiz kaldım ki keşke fanlar yanlıs olsaydı düzeltirdim ne yapacağım ben bunun ısısıyla bilmiyorum oyuna girmeye korkar oldum soğudum pc den

kanka bu fanın yanlış takılmış bunu diğer şekilde takarsan problemin çözülecektir

bunu değiştirmen lazım
diğer tarafı egzoza bakacak şekilde
hadi ya valla mı mutlu oldum he :D tam tersi sekilde takayım demi

sıcak hava yı atamıyor çünkü cpu yu soğutan bloğun sağdaki fanı egzoza doğru üflüyor soldaki fanda sağ doğru üflüyor sıcağı hapsediyor

ya o kadar çaresiz kaldım ki keşke fanlar yanlıs olsaydı düzeltirdim ne yapacağım ben bunun ısısıyla bilmiyorum oyuna girmeye korkar oldum soğudum pc den

hadi ya valla mı mutlu oldum he :D tam tersi sekilde takayım demi
evet
sadece şuan bana göstemiş olduğun fan yanlış geri kalan kurulumlar doğru konumda

bunu değiştirmen lazım
diğer tarafı egzoza bakacak şekilde yüksek ihtimalle bundan kaynaklı havayı ataamıyor ters bir kurulum yapılmış kule tipinin radyatörründe hava tıkanması yaşanıyor
ram tarafındakını diğere takayım arka egzozdakınıde rame mı takayım

ram tarafındakını diğere takayım arka egzozdakınıde rame mı takayım
soğutucunun solundaki fanı ters çevir sadece o çektiğin fotorafın yerinden bakıldığında 4 bacaklı yeri gözüksün fanın

bak şimdi sadece son attığın fotoğraftaki fanı sök eline al bir tarafı komple açık bir tarafı 3 bacaklı kapalı plastikli olacağını göreceksin bacaklı olan kısım egzoz fanına doğru bakmalı

senin son attığın fotoğrafa göre fanın bu yüzünü görmeliyiz

Hocam onun çok alakası yok ama fan her türlü aynı yöne dönüyor
fanın açık kısmı emme kapalı kısmı üfleme kardeşim çok alakası var malesef

sürkülasyon yapması adına bu şekilde yapması gerekiyor iki tarafta radyötörden üfleme yapıyor bu doğru kurulm değildir hava sürkülasyonunu keser fanlar işlevini yerine getiremez

Ekler

• asus-tuf-gaming-af120a2r-rgb-fan-tekli-paket-2.webp
    asus-tuf-gaming-af120a2r-rgb-fan-tekli-paket-2.webp
    44.4 KB · Hit: 8
senin son attığın fotoğrafa göre fanın bu yüzünü görmeliyiz

fanın açık kısmı üfleme kapalı kısmı emmedir kardeşim çok alakası var malesef
ama o kısımdakı yer soğuk ilk attıgım fotoda ramın sağından 3 fanlı egzoz kısımları cok sıcak oluyor

onu ters çevirince aynı şey olmaz mı ama çok anlamıyorumda
O arkadaki fan oradan hava çekiyor, öndeki de (ilk attığın foto) oda önden havayı çekiyor :ROFLMAO:ortada buluşuyorlar xD ve kasanın içine dağılıyor. Arkadaşların dediği gibi diğer tarafa çevir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri