Neler Yeni

SICAK OYUN İNDİRİMLERİ

YLusi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Merhaba sayın dostlar. Bu gün gog.com diye bi site keşfettim, site güvenilir, işkillenenler araştırabilir. Uzatmadan konuya giriyorum;

Şu anda sitede bir sürü oyun yaz indirimi adı altında büyük fiyat indirimlerin de. Örnek vermek gerekirse Cyberpunk 2077 yi 22 dolar, (indirimsiz 45 dolar) (indirim ile 775,50₺) Witcher serisinin 3. Oyunu Witcher üç complete edition'ı da (indirimsiz 50 dolar civarında ) 10 dolar dan (indirimli 327,23₺) den satın aldım. Bu fırsatı acil olarak değerlendirin aksi taktirde çok üzülürsünüz. Bu arada eklemek gerekirse birçok başka oyunda bu fiyat bantlarında indirimde. (İndie oyunların neredeyse hepsi 2 dolar yada 50 cent civarında) İyi günler.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Draq123
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Valla parana yazık olmuş ben çatır çatır korsan oynuyorum sağol
Bu fırsatı acil olarak değerlendirin aksi taktirde çok üzülürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba sayın dostlar. Bu gün gog.com diye bi site keşfettim, site güvenilir, işkillenenler araştırabilir. Uzatmadan konuya giriyorum;

Şu anda sitede bir sürü oyun yaz indirimi adı altında büyük fiyat indirimlerin de. Örnek vermek gerekirse Cyberpunk 2077 yi 22 dolar, (indirimsiz 45 dolar) (indirim ile 775,50₺) Witcher serisinin 3. Oyunu Witcher üç complete edition'ı da (indirimsiz 50 dolar civarında ) 10 dolar dan (indirimli 327,23₺) den satın aldım. Bu fırsatı acil olarak değerlendirin aksi taktirde çok üzülürsünüz. Bu arada eklemek gerekirse birçok başka oyunda bu fiyat bantlarında indirimde. (İndie oyunların neredeyse hepsi 2 dolar yada 50 cent civarında) İyi günler.
Gog.com bile türk forumda reklam yapıyor vay a 😃

Checkmate

80+ Silver
güzel platform steam dışı oyun almayı sıkıntı etmeyenler için harika bir şey gog. Ayriyeten gogda satılan oyunlarda drm olmadiğı için steamdeki oyunlardan daha yüksek fps verir, drm olmadığı için tek bir kopya ile bir sürü pcye oyunu kurup aynı anda oynayabilirsiniz. Launcher vs gerektirmeden sadece oyunun kurulum dosyasını pcye kurup oyunu oynayabilirsiniz. Bazı crack siteleri oyunun gog versiyonlarını dosyasını ücretsiz paylaşıyor indirince hem virüs crack derdi olmuyor hem takır takır çalışıyor :D

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu

reklam amaçlı paylaşım zaten steamde indirime girdiklerinde aynı fiyata düşüyorlar steam yaz indirimlerine 5 gün kalmış aradaki fiyat farkı fazla değilse steamden şaşmayın

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Gerek yok korsan varken bu kadar para verilmez bu devirde

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih
eğer sağlam bir sisteminiz varsa korsan, crackli oyunları programları kullanıp yazık etmeyin bilgisayarınıza siz bedava oyun oynayın diye günlerce uğraşıp cracklemiyorlar o oyunları

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Draq123
eğer sağlam bir sisteminiz varsa korsan, crackli oyunları programları kullanıp yazık etmeyin bilgisayarınıza siz bedava oyun oynayın diye günlerce uğraşıp cracklemiyorlar o oyunları
Tam tamına bedava oyun oynayalım diye crackleniyor gidip türk siteden indirmiceksin bunun hassas kesin adresi var ordan indirdinmi hiç bir sorun olmuyor

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mert
Tam tamına bedava oyun oynayalım diye crackleniyor gidip türk siteden indirmiceksin bunun hassas kesin adresi var ordan indirdinmi hiç bir sorun olmuyor

Güvenilir türk siteleride var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bişi olmuyor

Top Bottom