Nerede oturuyorsunuz bölge olarak, odanız sıcak mıKasa kapalı ama camı açınca da 80
Adıyamandayim bu aralar sıcak gibi biraz kasanın yeri de sıkıntı biraz fotoğraf ekliyorumNerede oturuyorsunuz bölge olarak, odanız sıcak mı
Driver falan kurmadım alakalı olabilirmiBenim 3060 ti en fazla fh5 te 75 dereceyi görmüştü. Kasa full mesh
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC Edition 8GB GDDR6X | Graphics Card| ASUS Global
Amiral gemisi ekran kartlarından türetilen gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanan ASUS Dual serisi, en saf haliyle en yeni oyun deneyimini sunar. Dengeli bir sistem için mükemmel seçim.www.asus.com
Yükte değilken 38-40Arkadaşlar normalde FurMark testinde ekran kartının %100 GPU Power olması gerekmiyor mu? Ek olarak ekran kartları için 80 derece sınır diyebilirim. Biraz sıcak çalışıyor.
Driver kurun tabii ki ama biraz sıcak yerde gibi duruyor. Klima da yok sanırım.Adıyamandayim bu aralar sıcak gibi biraz kasanın yeri de sıkıntı biraz fotoğraf ekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driver falan kurmadım alakalı olabilirmi
Yükte değilken 45-50yi geçmez zaten ama yükteyken yine de sıcak çalışıyor denebilir.Yükte değilken 38-40
Hava burda 32 derece CS girdim yüksek ayarlarda oynuyordum daha yeni 65 falandıNerede oturuyorsunuz bölge olarak, odanız sıcak mı
Lhr kart 1 sene garantisi varDriver kurun tabii ki ama biraz sıcak yerde gibi duruyor. Klima da yok sanırım.
İkinci el mi aldınız miningli kart mı garantisi var mı
Şuan indiriyorgeforce experience indirmediysen onu indirmelisin