Sickeflow argb fanlar

Reaksiyon skoru
171
Su fanlari aldim da 3 lu set sickeflow argb fanlar.Kasama koyacagim fakat neyi neye bagliyacagimi bilemedim napmam lazim yardim edebilecek bir hayirsever var midir?
Fanlarin ucundan bir 3 pinli bir 4 pinli bir de ucu kapali sekilde kablolar cikti. Ayrica anakartimda argb girisi yok nereye takabilirim bunlari illa psuya mi takmak lazimdir yoksa anakarta baglayaabilir miyim

Dostum ARGB splitter kablosu var, üç tane ARGB girişini 1 uca çeviriyor, onu kontrolcüye takacaksın, kontrolcünün de kendi SATA güç kablosu var, onu takınca ışıkları kontrolcüden kontrol edeceksin, burası cepte.
Fanların güç kabloları için de bir splitter kablo var, bu kablo ile 3 fanın güç kablosunu 1 fan güç kablosuna çeviriyorsun, onu da anakartındaki 4 pinli PWM SYS_FAN/CHA_FAN girişine takıyorsun, bu kadar.

Dostum ARGB splitter kablosu var, üç tane ARGB girişini 1 uca çeviriyor, onu kontrolcüye takacaksın, kontrolcünün de kendi SATA güç kablosu var, onu takınca ışıkları kontrolcüden kontrol edeceksin, burası cepte.
Fanların güç kabloları için de bir splitter kablo var, bu kablo ile 3 fanın güç kablosunu 1 fan güç kablosuna çeviriyorsun, onu da anakartındaki 4 pinli PWM SYS_FAN/CHA_FAN girişine takıyorsun, bu kadar.
Emegine saglik donecegim hemen yapabilirsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri