mld çok kötü almayın diyorlarEn uygun anakart bu hocam. İsterseniz SSD yi düşürün
MLD M300 MLD22M300P13-500 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MLD M300 MLD22M300P13-500 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MLD M300 MLD22M300P13-500 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.198,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam vatanda indirim bitmiş fiyatlar arttı.Bana güven vermedi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde de alabilrsinizDark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hyper K HP500S 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hyper K HP500S 500W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP Hyper K HP500S 500W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
o kadar da kotu değil çünkü 3300/3100 yerine 2200/2000 gibi değerler veriyor bu fiyata bu değerler bayağı iyimld çok kötü almayın diyorlar
Hocam beklemek için zamanım yok laptop um var 1 tane alıcısı var. Satarsam alcam pc yi o yüzden. 1 haftadır bekletiyorum alıcıyı varsa önerin bekliyorumYeni sistem beklemek mantıklı. Stoğa göre belki 6600 lü sistem çıkar o zaman on numara olucaktır.
Guzel hocam alinir zaten benim attigim sistemle benzer fiyatlari biraz yuksek okadarHocam beklemek için zamanım yok laptop um var 1 tane alıcısı var. Satarsam alcam pc yi o yüzden. 1 haftadır bekletiyorum alıcıyı varsa önerin bekliyorum
Hocalar bunları buldum bide 2. El rtx 2060 bulcam güzelmi?
Kasa olarak bunu da alabilirsin hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1325984020.htmlHocam beklemek için zamanım yok laptop um var 1 tane alıcısı var. Satarsam alcam pc yi o yüzden. 1 haftadır bekletiyorum alıcıyı varsa önerin bekliyorum
Hocam 2060 alıcağım adam bana kasasız anakartla starbucksa gelip test edebiliriz dedi işlemci intelin eski işlemcisiymiş furmark varmış başka neleri test edebiliriz hızlı şekildeGuzel hocam alinir zaten benim attigim sistemle benzer fiyatlari biraz yuksek okadar
Kasa olarak bunu da alabilirsin hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1325984020.html
15 dk ve furmark ve gpu-z oneriyorum ben. Furmarkta isi degerlerini paylas forumda net birsey soylemek istemem ama cogu kartta 80 dereceyi gecmiyorsa normaldir.Hocam 2060 alıcağım adam bana kasasız anakartla starbucksa gelip test edebiliriz dedi işlemci intelin eski işlemcisiymiş furmark varmış başka neleri test edebiliriz hızlı şekilde
Hocam aktif olurmusunuz sitede 3 4 saat sonra o zaman alcam siteye atarım değerleri.15 dk ve furmark ve gpu-z oneriyorum ben. Furmarkta isi degerlerini paylas forumda net birsey soylemek istemem ama cogu kartta 80 dereceyi gecmiyorsa normaldir.
12100 vatanda 1900tl idi. Güzel sistem.Hocam beklemek için zamanım yok laptop um var 1 tane alıcısı var. Satarsam alcam pc yi o yüzden. 1 haftadır bekletiyorum alıcıyı varsa önerin bekliyorum