Sıfır Arabanın Hoparlörü Aşırı Zayıf

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Arkadaşlar merhaba 2024 model renault express aldım ve hoparlörü komik derecede zayıf. Sesi fullesem dahi düşük geliyor bana, multimedyadan ekolayzerı yükseltincede aşırı cızırtı yapıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Aynı aracın 2020 modelini kullanıyordum bundan önce (dacia dokker) hoparlörğ çok daha iyiydi bundan.

Arkadaşlar merhaba 2024 model renault express aldım ve hoparlörü komik derecede zayıf. Sesi fullesem dahi düşük geliyor bana, multimedyadan ekolayzerı yükseltincede aşırı cızırtı yapıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Aynı aracın 2020 modelini kullanıyordum bundan önce (dacia dokker) hoparlörğ çok daha iyiydi bundan.
Güncel ucuz araçlarda kalite baya kötü bence. Yani 2005 model basit arabalara binerken ses gibi bir derdim yoktu gayet güzel geliyordu, şuan 2023-2025 arası araçlar eğer düşük segment ise berbat ses veriyor. Bir hoparlör kaç para da böyle yapıyorlar anlamıyorum.

İş aracı bu, zaten fiyat olarak da düşük olduğundan dolayı standart bir hoparlör kullanmıştırlar büyük ihtimal. Tek çözümü yükseltme yapmak olabilir.

İş aracı bu, zaten fiyat olarak da düşük olduğundan dolayı standart bir hoparlör kullanmıştırlar büyük ihtimal. Tek çözümü yükseltme yapmak olabilir.
Farkındayım hocam beklenti yok zaten ama anlamadığım kısım aynı aracın 2020 modelinde ses yüksek ve temizken, daha güncel daha pahalı modelde neden ses düşük ve cızırtılı. Yükseltmek istesek sadece kapı içleri yani orijinal hoparlörleri değiştiriyorlar mı?

Yapacak bir şey yok hocam maalesef. Artık yeni bile olsa düşük sınıf araçlara en basit malzemelerden koyuyorlar.

Geri