Se 2020 iPhone x serisi en başarısız serisi olduğunu düşünüyorum.Merhaba Sıfır Iphone SE 2020 mi 3 Ay garantili Iphone XR mı ikisi arasında kaldım 5000 tlm var ve bu iksiinden birini seçmek istiyorum.
Bu arada İphone SE nin ekranı sorun değil denedim benim için ideal bir ekranı var
Ekranı sorun değil ise ben oyumu SE'yi veriyorum ama ekranı gerçekten küçük. Haberin olsun.Bu arada İphone SE nin ekranı sorun değil denedim benim için ideal bir ekranı var
Niye?Se 2020 iPhone x serisi en başarısız serisi olduğunu düşünüyorum.
Alışınca büyük telefonlar dana gibi geliyor, çok minimalist bir telefon bence. (Ben de kullanıyorum)Ekranı sorun değil ise ben oyumu SE'yi veriyorum ama ekranı gerçekten küçük. Haberin olsun.
En az satılan en başarısız serisi Apple ınNiye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SE 1. nesil kötüydü ancak 2. Nesili muhteşem bir şey pil hariçEn az satılan en başarısız serisi Apple ın
Yanlış anlaşılma oldu sanırım ben iPhone x serisi için dedim. Se 2. Nesil çok başarılı oldu.SE 1. nesil kötüydü ancak 2. Nesili muhteşem bir şey pil hariç![]()
Ekranı benim hoşuma gitti büyük ekran sevemiyorum hatta se nin ekranı tam elime uygunEkranı sorun değil ise ben oyumu SE'yi veriyorum ama ekranı gerçekten küçük. Haberin olsun.