Neler Yeni

Sıfır PC açılınca mavi ekran sorunu

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
SELAMÜN ALEYKÜM

Arkadaşlar sıfır PC topladım 1 ay önce fakat aldığımdan beri 8 kere mavi ekran veriyor ve yeniden başlatıyor 1 dk bile sürmüyor 7 kere PC açılınca verdi biri ise steame girerken oldu.aldigim yere götürdüm yazılımsal dendi format atıldı fakat yine mavi ekran verdi.yine götürdüm aldığım yere yine aynı testler yapılacak büyük ihtimalle.benim demek istediğim bu sorun neden oluyor çözümü nedir.butun parçalar testlerden geçiyor bir sorun çıkmıyor ve eğer bı sorun çıkmazsa yine evimizdeki şebeke kirli dir dediler ve ups almamı söylediler.ne yapmam lazım lütfen yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alex
SELAMÜN ALEYKÜM

Arkadaşlar sıfır PC topladım 1 ay önce fakat aldığımdan beri 8 kere mavi ekran veriyor ve yeniden başlatıyor 1 dk bile sürmüyor 7 kere PC açılınca verdi biri ise steame girerken oldu.aldigim yere götürdüm yazılımsal dendi format atıldı fakat yine mavi ekran verdi.yine götürdüm aldığım yere yine aynı testler yapılacak büyük ihtimalle.benim demek istediğim bu sorun neden oluyor çözümü nedir.butun parçalar testlerden geçiyor bir sorun çıkmıyor ve eğer bı sorun çıkmazsa yine evimizdeki şebeke kirli dir dediler ve ups almamı söylediler.ne yapmam lazım lütfen yardım.
Mavi ekran hatası nedir ?

TahinPekmez

80+ Silver
sistemin nedir

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Aziz Sağlam
SELAMÜN ALEYKÜM

bilgisayara bağlı ne varsa sök flash disk filan dısarıdan bağlı olanlardan, sonra tekrar dene açmayı. Olmadı çift Ram bellek var ise bir tanesini çıkar dene sonra diğerini çıkar dene.

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayara bağlı ne varsa sök flash disk filan dısarıdan bağlı olanlardan, sonra tekrar dene açmayı. Olmadı çift Ram bellek var ise bir tanesini çıkar dene sonra diğerini çıkar dene.
kulaklık la klavye mouse USB bağlı zaten de ne zaman mavi ekran vercegi belli olmuyor kafasına göre.benim tahminim şöyle doğrumudur bilmem PC açılınca birden 850 watt enejiyi çektiği için ve monitörün de enerjisi ile acaba uzatma kablosu da dandik olduğu için gelen enerjiyi kontrol edemeyip mavi ekranami düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi ekran hatası nedir ?
Maalesef resmini çekemedim 30 sn falan sürüyor hata ve ne zaman olacağını bilmediğim için çekemedim.

Top Bottom