Display porttan bağladıysan ondan gözükmüyor olabilir hocam driver yüklü olmadığı için benimde aynısı başıma geldi hdmi kablo ile bağlamayı deneyin driver kurduktan sonra tekrar dp kabloyla bağlarsınızAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülepc yi sıfır topladım monitörden görüntü gelmiyor windows için flashı taktım sıvı soğutmanın lcd ekranı açıldı kapandı sonra fanların iki tanesi rbg yanarken kapandı 10 dk oldu hala bir şey olmadı güç kablosunu çıkarıp tekrar açtım hala bir şey olmadı ne yapmalıyım
Saçma bir argüman driver olmasa bile ekran kartı ile sistem başlatılır sonra driver kurulur dahili grafik birimi olmayan cpusu olmayan adam napsın ölsün mü?Display porttan bağladıysan ondan gözükmüyor olabilir hocam driver yüklü olmadığı için benimde aynısı başıma geldi hdmi kablo ile bağlamayı deneyin driver kurduktan sonra tekrar dp kabloyla bağlarsınız
tüm kabloları eksiksiz bağladığından emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde sistem bileşenlerini yazabilir misian
Anakart msi b850 gaming plus wifi6e işlemci ryzen 7 9700x ekran kartı galax rtx 5070 ti 1 click oc 2x psu asus prime 850w 80 plus gold ram xpg lancer 6400mhz cl32 32 gb sıvı soğutma thermalright frozen warframe pro 360 ssd samsung evo 990 1 tbtüm kabloları eksiksiz bağladığından emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde sistem bileşenlerini yazabilir misin
expo çalıştırmayı denedin mi? Bios pilini söküp sıfırlayıp tekrar çalıştırmayı denedin mi? Clear cmos denedin mi?Anakart msi b850 gaming plus wifi6e işlemci ryzen 7 9700x ekran kartı galax rtx 5070 ti 1 click oc 2x psu asus prime 850w 80 plus gold ram xpg lancer 6400mhz cl32 32 gb sıvı soğutma thermalright frozen warframe pro 360 ssd samsung evo 990 1 tb
Hayır hocam denemedim görüntü gelmediği için bir şey yapamadım bu söylediklerinizi nasıl yaparımexpo çalıştırmayı denedin mi? Bios pilini söküp sıfırlayıp tekrar çalıştırmayı denedin mi? Clear cmos denedin mi?
Hayır hocam denemedim görüntü gelmediği için bir şey yapamadım bu söylediklerinizi nasıl yaparım