Neler Yeni

sıfır power supply çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem yilmaz
merhaba arkadaşlar, rigimi iki power supply ile beslemek istiyordum ancak psu'yu prize takınca fanı dönmüyor. anakarta bağlamadığım için mi böyle bir problem ile karşı karşıyayım? iki tane boşta psu var ikisi de çalışmıyor bağlantı kablolarını kontrol ettim diğer çalışan psu'da ve kablolarımda sorun olmadığını gördüm, yardım olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Kabloları renkli ise yeşil ile siyahı temas ettir çalışır.
Anakarta takmadığınız için çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloları renkli ise yeşil ile siyahı temas ettir çalışır.
Anakarta takmadığınız için çalışmıyor.
hocam yanıtınız için teşekkür ederim kablolarımın durumu şu şekilde

Ekler

• power.JPG
    power.JPG
    1.6 MB · Hit: 33

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
merhaba arkadaşlar, rigimi iki power supply ile beslemek istiyordum ancak psu'yu prize takınca fanı dönmüyor. anakarta bağlamadığım için mi böyle bir problem ile karşı karşıyayım? iki tane boşta psu var ikisi de çalışmıyor bağlantı kablolarını kontrol ettim diğer çalışan psu'da ve kablolarımda sorun olmadığını gördüm, yardım olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
24 pin kablosunda ki yeşil pin ile siyah pini kısa devre yaparsan psu çalışmaya başlar. ikisinin kısa devre yapmak için tel yada cımbız kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 pin kablosunda ki yeşil pin ile siyah pini kısa devre yaparsan psu çalışmaya başlar. ikisinin kısa devre yapmak için tel yada cımbız kullanabilirsin.
sağolun hocam şimdilik hallettim, daha sağlıklı bir çözüm için add2psu adlı bir aparat buldum geldiği zaman onu bağlayacağım :)

Top Bottom