BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 456
2 gündür yapışmış sifonu çekiyom çekiyom gitmiyo napcam yardım lütfen
Nasıl yaniTuvalet fırçası yok mu?
Bu olsa nolcakki
sapından tutacaksın fırçalayacaksın sifonu çekip yerine koyacaksınBu olsa nolcakki
Bu olsa nolcakki
Yapıştı derken o anlamda değil çubukla falan yaptım yukarı gitmiyo ben 10 kardeşTuvalet fırçası 1932 yılında William C. Schopp tarafından tamda bu durumlar için icat edilmiş.Her evde var diye biliyordum ben demek ki yokmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sapından tutacaksın fırçalayacaksın sifonu çekip yerine koyacaksın![]()
Kalan bok yokki basbayağı bok var çubukla falan yaptım aynı şey Yapıştı derken o anlamda değil yukarı gitmiyoKardeş mağaranızdan ne zaman çıkarsınız? Bunu alacaksın kalan boku fırçalayıp sifonu cekeceksin...
Nasıl elinle al at bok buElinle al at
kardeş ailende mi farketmedi bu 2 günde hiç mi bir şey yapmadılar o zaman sen tuvaletini tıkadın al bi tane tuvalet pompası pompalamaya başla bak görselde bırakıyorum bilmiyosundur diyeYapıştı derken o anlamda değil çubukla falan yaptım yukarı gitmiyo ben 10 kardeş
Biliyorum biliyorumda buda açmaz herhalde artık evimizin yeni üyesi bokkardeş ailende mi farketmedi bu 2 günde hiç mi bir şey yapmadılar o zaman sen tuvaletini tıkadın al bi tane tuvalet pompası pompalamaya başla bak görselde bırakıyorum bilmiyosundur diyeAlıntıyı görüntüle
Bileğine kuvvetKalan bok yokki basbayağı bok var çubukla falan yaptım aynı şey Yapıştı derken o anlamda değil yukarı gitmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl elinle al at bok bu