❌İndirim Bitti! 🔥SIFU 115,60 TL [Epic Games Store]

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,514
🔥 Kaçmaz fırsat
Ekran görüntüsü 2024-06-05 142259.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ulan bu oyunu steamden alsan nolur almasan nolur. Offline dövüş oyunu işte. 40 lira niye fazla veriyonuz steamden olcak diye
Fortnite harici şuana kadar epic games açmadım kütüphanemin tamamı steam'de niye 35tl az verip epic games'ten alayım

Ben de steam zamlarından önce bütün oyunları steamden alıyordum ama sırf şu oyunu steamden almak için de şu paraları fazladan vermem. Hiçbir olayı yok çünkü, açıyosun oynuyorsun kapatıyorsun, bundan ibaret. bundan 35 lira arttı sonraki oyundan 40 lira sonrakinden 150-200 lira. Bu artanlarla yeni bir oyun falan. geçenki indirimlerde steamden bi sepet yaptım. 5k, aynı sepeti epicden yaptım 2k. 35 lira değersiz evet ama sokaktan geçen rastgele biri istediğinde sorgusuz sualsiz vereceğin bir para da değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satabildiğin bir hesap mı bu? Değerlense ne olacak?

Ben de steam zamlarından önce bütün oyunları steamden alıyordum ama sırf şu oyunu steamden almak için de şu paraları fazladan vermem. Hiçbir olayı yok çünkü, açıyosun oynuyorsun kapatıyorsun, bundan ibaret. bundan 35 lira arttı sonraki oyundan 40 lira sonrakinden 150-200 lira. Bu artanlarla yeni bir oyun falan. geçenki indirimlerde steamden bi sepet yaptım. 5k, aynı sepeti epicden yaptım 2k. 35 lira değersiz evet ama sokaktan geçen rastgele biri istediğinde sorgusuz sualsiz vereceğin bir para da değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satabildiğin bir hesap mı bu? Değerlense ne olacak?
35TL için boktan epic games launcher katlanmam şahsen steam dolara geçmeden önce istediğim oyunları aldım ondan bundan bana 35tl kalmayacak yani o yüzden öneri olarak attım alıp almamak arkadaşlara kalmış

• Beğen
Reaksiyonlar: Este
35TL için boktan epic games launcher katlanmam şahsen steam dolara geçmeden önce istediğim oyunları aldım ondan bundan bana 35tl kalmayacak yani o yüzden öneri olarak attım alıp almamak arkadaşlara kalmış
Ben epic'i aktif olarak kullanıyorum hatta ordan hergün oynadığım oyunlarım var. Bu kadar sıkıntı çekmedim launcher'da. Oyunu açıyosun açılıyo kapatıyosun kapanıyo.

Geri