Sigara kilo verdirir mi

Hiç içme falan demeyin soruyu cevaplayın sadece kilom 93 95 civarı içindeki nikotin yeme isteğini istahı azaltıyor muş ve içtikten sonra kalp daha hızlı attığı için metabolizma hızlandırıyor muş buna bakarak gidersek az yiyip üstüne sigara da içilirse kilo verilebilir mi her gün paket olmayacak tabi ki 1-2 tane sabah ve okul çıkışı sadece
iştah kapattığı için yardımcı olduğu söylenebilir
tavsiye eder miyim? asla

Sigara içmek için bahane arıyorumdur.
Şaka bir yana böyle bir mantığa hiç gerek yok kilo vericeğim diye sağlığından olma,adam akıllı sporunu yap beslenmene dikkat et verirsin zaten.

İçme diyorum ya!!!!!

Son düzenleme:
Nikotin'in iştahı düşürdüğü doğrudur, fakat bunun yanında Nikotin bağımlılıkta yapmaktadır.

Hiç içme falan demeyin soruyu cevaplayın sadece kilom 93 95 civarı içindeki nikotin yeme isteğini istahı azaltıyor muş ve içtikten sonra kalp daha hızlı attığı için metabolizma hızlandırıyor muş buna bakarak gidersek az yiyip üstüne sigara da içilirse kilo verilebilir mi her gün paket olmayacak tabi ki 1-2 tane sabah ve okul çıkışı sadece
Verdirmez, Az yesen de kilo verirsin illa sigara içmeye gerek yok

kanka verdirirmi verdirmezmi bilmiyorum ama büyük pişman olursun kendimden biliyorum 1 2 tane içerim diye ancak kendini kandırırsın 1 2 tane diye başlanıyor emin ol lütfen başlma...

Geri