Sigara önerisi alabilir miyim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,870
Marlboro Touch Blue ve Parliament night blue denedim. Parliament daha güzel geldi bana. Bunlardan sonra içilebilecek bir sigara önerisi olan var mı? Fiyat önemsiz, çok içmiyorum zaten arada sırada. Marlboro Touch White nasıldır?

@TinerciAlper @Sirius Blackw

abi mentolunu kullan daha önce kullandın mı bilmem ama

Marlboro Touch Blue ve Parliament night blue denedim. Parliament daha güzel geldi bana. Bunlardan sonra içilebilecek bir sigara önerisi olan var mı? Fiyat önemsiz, çok içmiyorum zaten arada sırada. Marlboro Touch White nasıldır?

@TinerciAlper @Sirius Blackw
Cok hafif parlement zaten icebilecegin en iyi sigara ama sari filtre aromasi güzel bi sigara olan camel yellow soft icebilitsin

bu parlimetn ucuna koyuyrsun felan çok guzel oluyor tek tüp ler de var paket olarak satınlanarda çok guzel bişey elektronikten güzeldir bence

Marlboro edge iyi kent drange blue long da dene istersen bi

tütüncülerde ya da böyel çarşı altı pazar yerlerinde satılıyor

hiç güvenmiyorum hocam ben onlara. bir nasıl bir şey falan hiç bilmiyorum. marketten alıyorum direkt sigarayı.
normal sigaradan çok zararlı bilmem ama sonuçta sigara içıyorsan önemmessin usta bende senin gibi az içiçiyim denedim güzeldi tavsiye edilir mi edilir

hiç güvenmiyorum hocam ben onlara. bir de nasıl bir şey falan hiç bilmiyorum. marketten alıyorum direkt sigarayı.
kanka ben bunu içiyom arada ama böğürtlenli mentollü 35 Lira Felandı Herhalde

1709642151846.png

uzun parlament candir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01