Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
2 gündür telefonu korkarak açıyorum zam gelecek dediler ne zaman gelir acaba?Seçim bitti.
Sabah 8.00 de telefonu aç.2 gündür telefonu korkarak açıyorum zam gelecek dediler ne zaman gelir acaba?Seçim bitti.
3 4 karton alacağım hocam keşke sadece fiyat değişse tadı da bozuluyor her zamda.10 TL gelecek tarzı bir haber okudum ama sen 1 karton al yine
ne içiyorsunuz hocam çok ağır olmayan bir sigara önerir misiniz3 4 karton alacağım hocam keşke sadece fiyat değişse tadı da bozuluyor her zamda.
Marlboro red içiyorum.Hafif bildiğim Touch gray var oksijen kıvamında.ne içiyorsunuz hocam çok ağır olmayan bir sigara önerir misiniz
Touch blue da çok büyük fark oluyor her değiştiğnde değişik meret.zam geldikçe tadları bozuluyor nedense önceden kent d range long 30tl iken touch blu iyidi o sıralar bırakmıştım sonra 50tl oldu zamanlar almıştım 4 fırtta çöpe atmaya karar verdim gerçi bayadır içmedim için öksürmüştümde
edgene içiyorsunuz hocam çok ağır olmayan bir sigara önerir misiniz
eski dark bluenun tadi yok artik3 4 karton alacağım hocam keşke sadece fiyat değişse tadı da bozuluyor her zamda.