Yok hacı ya. 50 senedir içen ölmüyor bana direk dolmaz herhaldekaraciğer akciğer dolmuştur sigara dumanları
Şuana kadar ki en mantıklı çözüm. En iyi cevap diye raportluyorumBenim bir akrabam içiyordu (13/14 yaşında olması lazım) annesi bunu terlikle bir dövdü o zamandan beri bir daha içmiyor.
sadece sigara mı var sigara varsa iyi o zamanYok hacı ya. 50 senedir içen ölmüyor bana direk dolmaz herhalde
ASDASASDŞuana kadar ki en mantıklı çözüm. En iyi cevap diye raportluyorum
Bırakmak için annenden biraz yardım alman gerek.Yok hacı ya. 50 senedir içen ölmüyor bana direk dolmaz herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuana kadar ki en mantıklı çözüm. En iyi cevap diye raportluyorum
Sigara var ya sadece çok şükür diğerlerinde yılda bir falan sadece o da çok minimumsadece sigara mı var sigara varsa iyi o zaman
Çünkü diğerleri az içilecek kadar pahalıSigara var ya sadece çok şükür diğerlerinde yılda bir falan sadece o da çok minimum
Yok ya ucuz olsada diğerleri sarmıyo çokÇünkü diğerleri az içilecek kadar pahalı
Gerçi sigara da ucuz bir şey değil artık.
Sigarayı Şu Anda Bırakın | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence DünyasıArtık bırakmak istiyorum ama beceremiyorum var mı aranızda taktiği olan?
Allen Carr Yöntemi Nedir? | Allen Carr Türkiye Sigara Bırakma MerkeziBenim bildiğim elektronik sigara kullanmaya başlayıp sonradan sigarayı bırakanlar var.elektronik sigaranın hasarı daha az diye biliyorum.