SİGMA-RULES satın aldım

Kasayı açarken video çekebilirsiniz hocam. İade söz konusu olursa işinize yarayacaktır.
Onun dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok. Testlerini de yapabilirsiniz.
Aklıma gelmişken söyliyeyim. Ram mhz düşük gelecektir yüksek ihtimalle, biostan kolay bir şekilde arttırabilirsiniz.
Hayırlı olsun buarada :)

Kolinin dışına bak ezik vs yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum varsa ezik vs kargocuyu iki dk beklet hemen aç bak sıkıntı yoksa ilk geldiği zaman kurulu gelecektir Zaten belki ekran kartı takılı gelmez onuda takması basit yapamazsan yardımcı oluruz açıldıktan sonra PC biosa gir ram MHz ye bak bios güncel değilse güncelle kullanmaya başla hayırlı olsun bu arada

Dün Donanım Arşivi'nin yayınladığı videodan sigma-rules bilgisayarını aldım kargo gelince ne yapmam gerekiyor bilgi verebililr misiniz? (ilk defa internetten bilgisayar satın alıyorum)
Kargoyu açacaksın güzelce bı bıçaklar deşmeden bantlanan yerleri acacan kasayı usulca bir köşeye bırakacan tahminimce ekran kartı takılı değildir acacan vidalarını kasanın takacan usulca yavaş yavaş sonra kapatacan sistemi yerine yerleştirecen arkaya klavye mouse kulaklık görüntü kabloları PSU kablolarını vs takacan sonra bismillah diyip acacan Windows kuruluysa şansına gül değilse eski laptop ya da telinden indircen Windows 10 indirme yazıp guzelcene onu indircen intenretin hızına bağlı ama m2 SSD Şi ve güzel okuma yazma değeri olduğu için benim sata SSD Max 500mb yazarken o 3 GB yazıyor ben 10-30 dk ya kurduysam sen daha erken kurarsın sonra Windows 10 olduğu için internete bağlayıp bekliyecen zaten w10 da internete bağlayınca tüm driverleri kendisi otomatikman kuruyor kurmazsa ayriyeten kendi sitesinden ekran kartı driver indirip kurcan o da Max 5-15 dk sonra oyunları kurup keyfine bakacan

@Penguen kanka silver hayırlı olsun ve neden adama kızgın attın la?

Kasayı açarken video çekebilirsiniz hocam. İade söz konusu olursa işinize yarayacaktır.
Onun dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok. Testlerini de yapabilirsiniz.
Aklıma gelmişken söyliyeyim. Ram mhz düşük gelecektir yüksek ihtimalle, biostan kolay bir şekilde arttırabilirsiniz.
Hayırlı olsun buarada :)
Bios nasılsın açılıyor?

Kurye getirdiğinde bilgisayarı kontrol edene kadar bekleyin deme hakkınız var.
Kanka istersen kurye gelsin eve windows kurun beraber. Kargo şirketinin en fazla kutu hasarına falan tutanak tutar kanka veya en en fazla kargonun içindeki üründe görünür hasar var ise mesela kasa aldıysan kasanın camı kırıksa kasası bükükse vb

Dün Donanım Arşivi'nin yayınladığı videodan sigma-rules bilgisayarını aldım kargo gelince ne yapmam gerekiyor bilgi verebililr misiniz? (ilk defa internetten bilgisayar satın alıyorum)
Sistemin adını hatırlamıyordum. Sigma rules diye görünce kitap sandım XD. Arkadaşın dediği gibi videoya çekersen iyi olur. Onun dışında ilk açtığında windows yükleyip, driverlarını kurarsın. Benchmark atıp performans ve sıcaklık değerlerine bakarsın mis.

Kanka istersen kurye gelsin eve windows kurun beraber. Kargo şirketinin en fazla kutu hasarına falan tutanak tutar kanka veya en en fazla kargonun içindeki üründe görünür hasar var ise mesela kasa aldıysan kasanın camı kırıksa kasası bükükse vb
Kasayı çıkarttı diyelim arkadaşımız. Camında kırık dökük var veya kasada eğri büğrü var.
Bunu tespit etmesi 2-3dksını almaz. Kuryeye bekle derse beklemek zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri