Sık sık bağlantı kopukluğu

mesut1452

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba sorunu 2 gündür yaşıyorum ve Rust oynarken özellikle bilenler bilir insanı deli ediyor.
Sorunum şu; modemde internet ışığı kırmızı yanıyor bir süre sonra düzeliyor bu günde 50 kere falan oluyor önce kırmızı oluyor sonra da düzeliyor bir süre sonra yine düşüyor. Şunu da fark ettim ONT cihazında(fiber altyapı kullanıyorum) lan ışığı bazı kopmalarda sönüyor bu süre sonra yine geliyor ve internet düzeliyor ama bu lan ışığı her kopmada gitmiyor.
Umarım yardımcı olursunuz çünkü kafayı sıyırmak üzereyim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba sorunu 2 gündür yaşıyorum ve Rust oynarken özellikle bilenler bilir insanı deli ediyor.
Sorunum şu; modemde internet ışığı kırmızı yanıyor bir süre sonra düzeliyor bu günde 50 kere falan oluyor önce kırmızı oluyor sonra da düzeliyor bir süre sonra yine düşüyor. Şunu da fark ettim ONT cihazında(fiber altyapı kullanıyorum) lan ışığı bazı kopmalarda sönüyor bu süre sonra yine geliyor ve internet düzeliyor ama bu lan ışığı her kopmada gitmiyor.
Umarım yardımcı olursunuz çünkü kafayı sıyırmak üzereyim, şimdiden teşekkürler.
Senin yapabileceğin bir şey yok ont red yakıyorsa altyapıdan gelen bağlantı kesiliyordur ISS ile uğraşacaksın

Hocam ont red yakmıyor modem red yakıyor ontdeki pon ışığında sorun yok.
LAN ışığı gidiyor demişsin? ayrıca loss yakıyor mu ont? "ONT cihazında(fiber altyapı kullanıyorum) lan ışığı bazı kopmalarda sönüyor"
LAN sönerse altyapıdan sana net gelmez modemde kırmızı yanar
Loss çekiyorsa bağlantı kesilmiştir

ISS arayıp görüş sürekli kopma yaşıyorum diye TT gelip baksın

LAN ışığı gidiyor demişsin? ayrıca loss yakıyor mu ont? "ONT cihazında(fiber altyapı kullanıyorum) lan ışığı bazı kopmalarda sönüyor"
LAN sönerse altyapıdan sana net gelmez modemde kırmızı yanar
Loss çekiyorsa bağlantı kesilmiştir

ISS arayıp görüş sürekli kopma yaşıyorum diye TT gelip baksın
Evet işte ontdeki lan ışığı sönüyor loss yakmıyor pon sönmüyor hocam anlam veremediğim şey bu.

Evet işte ontdeki lan ışığı sönüyor loss yakmıyor pon sönmüyor hocam anlam veremediğim şey bu.
İki ihtimal var gibi ;
Kutudan eve gelen kabloda sorun var
Santralden kutuya gelen altyapıda sorun var

ISS ile görüştünüz mü?

Evet çözeceğiz dediler ama hala aynı 5dkda bi kopuyor.
Çözeceğiz dedilerse tamam sorunun belli senin altyapın kaynaklı bir şey var fiber olduğu için değerlerini de göremezsin zaten ev içi hattaysa sorun yeni hat çekersin o bir ihtimal kurtarır santral kutu arasında ise bekleyeceksin

Çözeceğiz dedilerse tamam sorunun belli senin altyapın kaynaklı bir şey var fiber olduğu için değerlerini de göremezsin zaten ev içi hattaysa sorun yeni hat çekersin o bir ihtimal kurtarır santral kutu arasında ise bekleyeceksin
Ekip mi gonedereceksiniz diyince yok burdan çözecez dediler neyse bakalım nolacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri