Sıkıntı çıkarır mı ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Nasıl bir sistem için kullanacaksınız?
750W fazla gibi, fiyatıda pahalı.

değmez bence bütçeniz nedir ve sisteminiz nedir eğer sistemi almadıysanız direk sistem için bütçeniz nedir
Şuan düşündüğüm bi sistem var onun için düşünüyordum. Anakart : msi b450m pro-m2
Ekran kartı: gtx 1660 super gaming x
İşlemci: R5 3600x ram: 8x2 16gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir sistem için kullanacaksınız?
750W fazla gibi, fiyatıda pahalı.
Altta belirttim dostum onun için düşünüyordum.

Şuan düşündüğüm bi sistem var onun için düşünüyordum. Anakart : MSI b450m pro-m2
İşlemci: R5 3600x RAM: 8x2 16gb

işlemci fazla olmuş ekran kartıda pahalı bütçenizi yazsanız da yardımcı olsam çünkü bana da yardımcı olmuyorsunuz böyle

işlemci fazla olmuş ekran kartıda pahalı bütçenizi yazsanız da yardımcı olsam çünkü bana da yardımcı olmuyorsunuz böyle
8.000 tl'ye kadar çıkabilirim dostum unuttum yazmayı kusura bakma 🙏

kasa için diye düşünüyorum eğer bütçeyi 8700 e çıkarma imkanınız varsa bu sistemi https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x15-oyuncu-bilgisayari.html gözünüz kapalı alın ama nolur bütçeyi arttırın bu sistemden iyisi YOK (bu bütçede)
Şuan kullandığım anakart ile aynı. Ve istediğim işlemci sanırım daha iyi tek fark ekran kartı. Ekran kartını 2080ti yapıcam ilerde dostum o yüzden şimdilik böyle düşünüyorum. Bütçe olarak zorlasam 8k çıkar daha fazla veremem 🙁

Şuan kullandığım anakart ile aynı. Ve istediğim işlemci sanırım daha iyi tek fark ekran kartı. Ekran kartını 2080ti yapıcam ilerde dostum o yüzden şimdilik böyle düşünüyorum. Bütçe olarak zorlasam 8k çıkar daha fazla veremem 🙁
ilerde 2080ti derken ne zaman yapcan reis ona göre önereyim geleceğe oynarsın

Şuan düşündüğüm bi sistem var onun için düşünüyordum. Anakart : MSI b450m pro-m2
İşlemci: R5 3600x RAM: 8x2 16gb

750W fazla 550,600 işinizi görür ayrıca 800 TL aşırı fazla.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri