tatonosxxl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
(silindi)
Son düzenleme:
Haklı olan taraf kim ? Ve tahminimce karşıdaki kız değil mi ? Cinsiyete şu yönden değindim erkeğin tribiyle kızın tribi bir olmaz genelde.
Birine bu kadar bağlı olma sen onunla barışmak için birsürü yol denedi ama oda bi zahmet bi yol versin artık ama vermedi ben artık daha fazla uğraşmamanı öneririm sal gitsin
Vay anasını be işte halkolog be tek attıHaklı olan taraf kim ? Ve tahminimce karşıdaki kız değil mi ? Cinsiyete şu yönden değindim erkeğin tribiyle kızın tribi bir olmaz genelde.
O zaman uğraşacaksın baya. Ben de ister inan ister inanma 1 yıl biriyle barışmak için uğraştım tabii sonrasında aramız eskisi gibi olamadık istesek de.haklı olan taraf kesinlikle o ve kız karşı taraf
Bu arada ne olursa olsun, kız için demiyorum ; hayatında bir başkasına göre kesinlikle bir daha harekete geçme canın ne istiyorsa onu yap.kızın kırılma olayı tamamen benim mallığım kız benden hoşlanıyormuş benden ondan çoook ama çok yakın bir arkadaşımın ondan hoşlandığını duyunca kendimi geri plana attım bunu duyuncada kızın güveni yok oldu bana karşı.
gece 2 3 de bile konuşuyorduk ve ben geç oldu istersen derslerin var git uyu dediğimde hayır konuşmak iyi geliyor senle tarzı diyordu eskiden hergün 2 3 saat konuşurduk hayaller kurardık geleceğe dair taa ki ben mallık yapana kadar :/