(silindi)

Haklı olan taraf kim ? Ve tahminimce karşıdaki kız değil mi ? Cinsiyete şu yönden değindim erkeğin tribiyle kızın tribi bir olmaz genelde.

Birine bu kadar bağlı olma sen onunla barışmak için birsürü yol denedi ama oda bi zahmet bi yol versin artık ama vermedi ben artık daha fazla uğraşmamanı öneririm sal gitsin

Birine bu kadar bağlı olma sen onunla barışmak için birsürü yol denedi ama oda bi zahmet bi yol versin artık ama vermedi ben artık daha fazla uğraşmamanı öneririm sal gitsin

Son düzenleme:
Haklı olan taraf kim ? Ve tahminimce karşıdaki kız değil mi ? Cinsiyete şu yönden değindim erkeğin tribiyle kızın tribi bir olmaz genelde.
Vay anasını be işte halkolog be tek attı

(silindi)

Son düzenleme:
haklı olan taraf kesinlikle o ve kız karşı taraf
O zaman uğraşacaksın baya. Ben de ister inan ister inanma 1 yıl biriyle barışmak için uğraştım tabii sonrasında aramız eskisi gibi olamadık istesek de.
Yaşadığınız sorun ne bilmiyorum ama eğer ki kızın damarına çok basacak veya şahsına ağır hakarette bulunmadıysanız eninde sonunda barışacaksınız.
İnsan zamanla yumuşar, tabii kişisine göre değişir.
Kıza ne yönle bakıyorsun ? Yani arkadaş mı yoksa daha mı yakın ? Ve kız bunun farkında mı ? Eğer farkındaysa seni peşinden koşturmak için de yapıyor olabilir bu da bir etken.

Mümkünse yüz yüze buluşmaya çalış, her ne kadar zor olsa da insan karşısındakinin hislerini en iyi realde anlar bu konuşmanın gidişatını kızın düşüncesine bağlı olarak pozitif yönde değiştirir.
Konuşmaya çalış artık derdin ne ise kendini anlat, olmadıysa bekle doğru an geldiğini hissettiğinde tekrar dene. Ya da özür dilemeyi bırak 2 ay 3 ay gibi uzun süreler sonrasında tekrar dene, eğer kız da seni değerli olarak görüyorsa (arkadaş olsa dahi) yokluğunu hisseder sonuçta özlediği için kırgın olsa da affedebilir sanırım.

(silindi)

Son düzenleme:
kızın kırılma olayı tamamen benim mallığım kız benden hoşlanıyormuş benden ondan çoook ama çok yakın bir arkadaşımın ondan hoşlandığını duyunca kendimi geri plana attım bunu duyuncada kızın güveni yok oldu bana karşı.
gece 2 3 de bile konuşuyorduk ve ben geç oldu istersen derslerin var git uyu dediğimde hayır konuşmak iyi geliyor senle tarzı diyordu eskiden hergün 2 3 saat konuşurduk hayaller kurardık geleceğe dair taa ki ben mallık yapana kadar :/
Bu arada ne olursa olsun, kız için demiyorum ; hayatında bir başkasına göre kesinlikle bir daha harekete geçme canın ne istiyorsa onu yap.
Şimdi seni hatandan döndürmek lazım, kendini geri plana atarken kızla ne tonda konuştun kanka mı dedin ne yaptın da kız bozuldu ?

Durumu açıkladın mı? Kız ile bence gerçekleri konuş.
Kızı seviyorduysan itiraf et ve şu durumdan dolayı böyle bir duruma düştüğünü filan açıklayabilirsin yani.
Bir daha da arkadaşın seviyor diye aradan çekilme. Kız da seviyorduysa aradan çekilmeliydin. Bu saçma karar olmuş.

(silindi)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri