Silindi

AP'ye nerf mü geldi ya? Eskiden 5 yük e çektiğinde anasının gözü hasarı oluyordu
İlk ap hali buff yediğinde, 1 sene felan oldu heralde, o zaman oynuyordum. Dia 1'e kadar kasmıştım 17 oyun %90 civarı wr ile. şuanda AD'si çok daha iyi.

Hayatım boyunca hiç oynamadım, "herkes oynuyor bir de ben bakayım" bile demedim, hala da aynı fikirdeyim bana hitap etmeyen bir oyun. Ben fps oyuncusuyum valo falan çok sarıyor mesela beni ama o tür oyunları zerre kadar oynayasım gelmiyor.

Tr girmeyin o zaman. Ben EU da ve rusya serverinde oynadım, gayet güzellerdi. EU da türk çıkabilir, rahat ve güzel bir oyun için rusya tercih edilebilir. Takımdan gelen şeyleri anlamadığın için rahat olursun. Dillerini bilmediğin için tavsiye verme gerekçen de olmaz.

Yani LoL sadece TR ile sınırlı değil, bunu unutmayın.

Tr girmeyin o zaman. Ben EU da ve rusya serverinde oynadım, gayet güzellerdi. EU da türk çıkabilir, rahat ve güzel bir oyun için rusya tercih edilebilir. Takımdan gelen şeyleri anlamadığın için rahat olursun. Dillerini bilmediğin için tavsiye verme gerekçen de olmaz.

Yani LoL sadece TR ile sınırlı değil, bunu unutmayın.
Knk rusyada oyun bulursa haber ver bi ara 10 pvl e kadar orda oynadim bi maci yarim saata buluyo bide herhalde çek serverinda oynamistim rastgele serverda oynamistim ordada bulmuyodu silmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ru serveri daha aknser bence adamlar oynamayi bilmiyo ben orda maç bulsa challenger olurum ez ora bide ping biraz fazla oluyo

Evet şimdi bu ne diyeceksiniz arkadaşlar bu oyun sizi kendinie bağımlı edip kanserlerle başbaşa bırkıyo
sonra noluyo tr serverına bi giriyosuz adam ne baba bırakmış ne de ana bacı sovuyolar
sonra noluyo dersiniz bi oynayamadınız ya direk ff alcağınız maçı kaybediyorsunuz bide jg ler vardır tam kanserdir gider mid karakteriyle jg yapar ama sizi dinlemez
destek farmlarınızı çalar kilinizi çalar yardım etmez sizi reportlatır
bide maç bulma süreleri vardır trolleyenler tam maç bulduğunda direk reddet e basarlar
bide oyuna yani başlayanlar vardır bunlar 2 defa oldumu dırek salarlar ya da sizi suçlarlar
mid gider adam yasuo alır kastırır sonra ordan kaybedersiniz
takıma teemo banlayın dersiniz ama kimsenin umrunda olmaz sonra sıze soverler
başka başlamak için bi neden varmı sizce
Diyeceğim 2 şey var
1-Rankın iyise zaten bu insanlar gelmez karşına
2-KİTLESİ BİR OYUNU KÖTÜ YAPMAZ Kİ YAPSAYDI MİNECRAFT EN BERBAT OYUN OLURDU.
Bence açıklayıcı ve net

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri