Silindi

Zararından neresinden dönersek kârdır gönderilmeliler afganlarda aynı şekilde

4 milyon kişi var tacizci ekonomoyi çokerten kişiler var herkesi dallama alırsanız olcağı bu erdoğanı oncden bende desteklerdim ama artık desteklemeyirum ben 2013 e kadar destekledim sonrası yok enflasyon bir yılda fırlamış adam sabır diyor milletle dalga geçiyor stok la alakası yok bu işin arkadaşlar onları yoneten kişiler adam akıllı kanun yapsalardı böyle olmazdı. parklara gidiyorum suriyeli veletler talan etmişler çoğu suriyelinin 10 dan aşağısı çocuğu yok bunlar bizim vergimizle geçinip bize misafir muamelesi yapıyolar küçükken suriyeliler yüzünden dayak yerdim ailelerinden yönetim bunları göndermezse ülke nin yeni adı göçmenya cumhuriyeti olcak diyim.
Kısa ve öz şekilde Derhal gitmeleri gerekiyor ülkeye faydadan çok zararları var

4 milyon kişi var tacizci ekonomoyi çokerten kişiler var herkesi dallama alırsanız olcağı bu erdoğanı oncden bende desteklerdim ama artık desteklemeyirum ben 2013 e kadar destekledim sonrası yok enflasyon bir yılda fırlamış adam sabır diyor milletle dalga geçiyor stok la alakası yok bu işin arkadaşlar onları yoneten kişiler adam akıllı kanun yapsalardı böyle olmazdı. parklara gidiyorum suriyeli veletler talan etmişler çoğu suriyelinin 10 dan aşağısı çocuğu yok bunlar bizim vergimizle geçinip bize misafir muamelesi yapıyolar küçükken suriyeliler yüzünden dayak yerdim ailelerinden yönetim bunları göndermezse ülke nin yeni adı göçmenya cumhuriyeti olcak diyim.
Genellikle sevmiyorum

Sapıklar, tacizciler, hırsızlar.. bu liste böyle gider.
Bunlar dışında doktor, hemşire, Suriye'de iyi eğitim almış kişiler hariç ülkelerine geri gönderilmeli.
Buraya gelip 15 kişi bir dairede kalıp parasını ödemeden çıkıp gitmek büyük ayıp.

Ne düşündüğünü yazarsam ban yiyebilirim. Bu platformu seviyorum.

mülteciler evlerine gönderilmelidir. Türkiye bizimdir onların değil, en başta sınır kapısını açmamız bile hataydı Afgan ,Suriyeli vb.. hepsi gitmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,134
Üyeler
199,097
Son üye
HasanB01

Geri