NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Silindi
Son düzenleme:
Yaşınız kaç ki?ben 2013 e kadar destekledim
Kısa ve öz şekilde Derhal gitmeleri gerekiyor ülkeye faydadan çok zararları var4 milyon kişi var tacizci ekonomoyi çokerten kişiler var herkesi dallama alırsanız olcağı bu erdoğanı oncden bende desteklerdim ama artık desteklemeyirum ben 2013 e kadar destekledim sonrası yok enflasyon bir yılda fırlamış adam sabır diyor milletle dalga geçiyor stok la alakası yok bu işin arkadaşlar onları yoneten kişiler adam akıllı kanun yapsalardı böyle olmazdı. parklara gidiyorum suriyeli veletler talan etmişler çoğu suriyelinin 10 dan aşağısı çocuğu yok bunlar bizim vergimizle geçinip bize misafir muamelesi yapıyolar küçükken suriyeliler yüzünden dayak yerdim ailelerinden yönetim bunları göndermezse ülke nin yeni adı göçmenya cumhuriyeti olcak diyim.
Onlar da mı var ülkede. Yol geçen hanı olduğu için artık takip edemiyorum ülkeye kimin zararı varsa derhal gönderilmelilerpakistanı unutmayalım
Genellikle sevmiyorum4 milyon kişi var tacizci ekonomoyi çokerten kişiler var herkesi dallama alırsanız olcağı bu erdoğanı oncden bende desteklerdim ama artık desteklemeyirum ben 2013 e kadar destekledim sonrası yok enflasyon bir yılda fırlamış adam sabır diyor milletle dalga geçiyor stok la alakası yok bu işin arkadaşlar onları yoneten kişiler adam akıllı kanun yapsalardı böyle olmazdı. parklara gidiyorum suriyeli veletler talan etmişler çoğu suriyelinin 10 dan aşağısı çocuğu yok bunlar bizim vergimizle geçinip bize misafir muamelesi yapıyolar küçükken suriyeliler yüzünden dayak yerdim ailelerinden yönetim bunları göndermezse ülke nin yeni adı göçmenya cumhuriyeti olcak diyim.