NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişiye kalmış, sözde özgür bir ülkedeyiz.
Durup dururken desteklemem yani çünkü LGBT bireyi değilim.
Kişiye kalmış, sözde özgür bir ülkedeyiz.
Durup dururken desteklemem yani çünkü LGBT bireyi değilim.
Dinlerin yok olmasını zaten durduramazsın ki bu bir süreçtirHayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
Bugünün dini, yarının mitolojisidir.Dinlerin yok olmasını zaten durduramazsın ki bu bir süreçtir
Ben desteklemiyorum.Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
büyük şirketlerin belli amaçlar için desteklediği ve desteklemeleri konusunda abd den fon aldıkları yada zorlandıkları bi durum bunu gören pelinsuların ve ünlü özentisi berkecanların da koyun gibi kullanıldığı sapkınlıkHayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
ne yani dinler eskiyip gidecek mi bunu nasıl çıkarıyosun hangi örneklerleBugünün dini, yarının mitolojisidir.
satranç gelde doğumgünü hediyeni veriyimKimin ne yaptığı umrumda değil. İsteyen istediğini yapar. Ne destekliyorum ne de desteklemiyorum yani.
Müsait olduğum zaman çağıracağım seni.satranç gelde doğumgünü hediyeni veriyim![]()