Silindi

Kişiye kalmış, sözde özgür bir ülkedeyiz.
Durup dururken desteklemem yani çünkü LGBT bireyi değilim.
1660406618874.png

Milletin yatak odası beni ilgilendirmez
Post automatically merged:

Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
Dinlerin yok olmasını zaten durduramazsın ki bu bir süreçtir

Çoğu kişi 'bana ne, ne yaparlarsa yapsınlar, beni ilgilendirmiyor' diyor ama yavaş yavaş bizi de ilgilendiren bir hal alacak bu durum.
Erkek ile kadın arkadaş olmaz kafasından erkek ile erkek arkadaş olmaza doğru gidiyoruz.

Kendi Halinde Kalmalı Bence. Her Şeyin İçine Sokmak Saçma. Futbol, Yürüyüş Felan

Kimin ne yaptığı umrumda değil. İsteyen istediğini yapar. Ne destekliyorum ne de desteklemiyorum yani.

İsteyen başkasına zarar vermediği ve başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece istediğini yapabilir.

Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
büyük şirketlerin belli amaçlar için desteklediği ve desteklemeleri konusunda abd den fon aldıkları yada zorlandıkları bi durum bunu gören pelinsuların ve ünlü özentisi berkecanların da koyun gibi kullanıldığı sapkınlık

Bugünün dini, yarının mitolojisidir.
ne yani dinler eskiyip gidecek mi bunu nasıl çıkarıyosun hangi örneklerle

Kimin ne yaptığı umrumda değil. İsteyen istediğini yapar. Ne destekliyorum ne de desteklemiyorum yani.
satranç gelde doğumgünü hediyeni veriyim :kizginpeepo:

Eskiden desteklerdim, artık bir projenin ayağı olduğunu düşünüyorum.
Sadece bu gruptaki bireylere saygım var, beni ilgilendirmiyor ne yaptıkları. Homofobik davranış göstermem yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri