Evet deneyin her yolu canınızı bu kadar sıkmayın rütbeli olmadığınız sürece tr serverinde askerlik hep aynı mantıkla devam edecek zaten.Hocam zaman kazandırıyorda öylede böylede bitince alacaklar yırtamıyorsun ertesi gün sms kapında bitiyor yoklama kaçağısınız diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
gidecektim valla cildiyeciye psikyatri içinde gideceğim okb anskiyete allah ne verdiyse
Hocam temmuzun 5gibi randevu var cildiyeci için suratımdaki sivilceler için saçım vesaire yan bölümdede psikyatri varmış okbden rapor alsam hap map alsam anksiyete felan hani yırtmak istiyorum vallaha billaha gitmek istemiyorumHocam dünyanın en sakin ülkeleri dediğimiz isviçre finlandiya danimarka gibi yerlerde hala zorunlu askerlik var canınızı sıkmayın sadece bizde değil bu durum.
Denemekten bir şey kaybetmezsiniz tabii ama kurallar fazla sert. Gözle görülen bir sakatlık için bile doktor raporları ve imzalar istiyorlar psikolojiyi bahane etmek zor.Hocam temmuzun 5gibi randevu var cildiyeci için suratımdaki sivilceler için saçım vesaire yan bölümdede psikyatri varmış okbden rapor alsam hap map alsam anksiyete felan hani yırtmak istiyorum vallaha billaha gitmek istemiyorum
Annem geliyor hocam annemle eve gelince konuşucam fakat anneme sorduğumda okb anksiyete ile askerlikten yırtamazsın diyor hocam eve geldiğinde direk psikyatriyede okb sebebiyle gitmek istiyorum ayağına hem tedavi hemde askerlikten yırtmamama yardımcı olurmuEvet deneyin her yolu canınızı bu kadar sıkmayın rütbeli olmadığınız sürece tr serverinde askerlik hep aynı mantıkla devam edecek zaten.
Tamam paşam seni komutan yapalim miDediğin kadar kolaysa ver parayı zorunlu yapalım ben 6 ayımı yer temizlemekle geçirmek istemiyorum
Yok ben 9 yaşındayımGeldi vatan görevcisi 15 yaş milliyetçi
Aglama la anksiyetisi varmismis askere gitmek istemiyormusta vay be. Baska ne istiyon mesela seni direk universiteye yazdiralim mi yks sinavi falan sen sevmezsin 3 saat hapiss gibi gelir sanaO bile fazla sana terk et konuyu
Çok vatan sevdalılsıysan 2 yıl yapalım senin askerliği tuvaletleri iyi temizle ama patatesleride temiz soy 2 güne kalmaz komutanım niye bnei dövdünüz diye ağlarsın sonraAglama la anksiyetisi varmismis askere gitmek istemiyormusta vay be. Baska ne istiyon mesela seni direk universiteye yazdiralim mi yks sinavi falan sen sevmezsin 3 saat hapiss gibi gelir sana