Neler Yeni

Silindi

Kara*

80+ Silver
Hocam zaman kazandırıyorda öylede böylede bitince alacaklar yırtamıyorsun ertesi gün sms kapında bitiyor yoklama kaçağısınız diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidecektim valla cildiyeciye psikyatri içinde gideceğim okb anskiyete allah ne verdiyse
Evet deneyin her yolu canınızı bu kadar sıkmayın rütbeli olmadığınız sürece tr serverinde askerlik hep aynı mantıkla devam edecek zaten.

Livaković

80+ Silver
Hocam dünyanın en sakin ülkeleri dediğimiz isviçre finlandiya danimarka gibi yerlerde hala zorunlu askerlik var canınızı sıkmayın sadece bizde değil bu durum.
Hocam temmuzun 5gibi randevu var cildiyeci için suratımdaki sivilceler için saçım vesaire yan bölümdede psikyatri varmış okbden rapor alsam hap map alsam anksiyete felan hani yırtmak istiyorum vallaha billaha gitmek istemiyorum

Hocam temmuzun 5gibi randevu var cildiyeci için suratımdaki sivilceler için saçım vesaire yan bölümdede psikyatri varmış okbden rapor alsam hap map alsam anksiyete felan hani yırtmak istiyorum vallaha billaha gitmek istemiyorum
Denemekten bir şey kaybetmezsiniz tabii ama kurallar fazla sert. Gözle görülen bir sakatlık için bile doktor raporları ve imzalar istiyorlar psikolojiyi bahane etmek zor.

Livaković

80+ Silver
Evet deneyin her yolu canınızı bu kadar sıkmayın rütbeli olmadığınız sürece tr serverinde askerlik hep aynı mantıkla devam edecek zaten.
Annem geliyor hocam annemle eve gelince konuşucam fakat anneme sorduğumda okb anksiyete ile askerlikten yırtamazsın diyor hocam eve geldiğinde direk psikyatriyede okb sebebiyle gitmek istiyorum ayağına hem tedavi hemde askerlikten yırtmamama yardımcı olurmu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,046
İsim
Mert Can Ergün
Gitmek İstemiyorsan annenle birlikte psikiyatriye git durumu anlat doktor kabul ederse sorun olmuyor heyet bir şey sormuyor

Livaković

80+ Silver
Aglama la anksiyetisi varmismis askere gitmek istemiyormusta vay be. Baska ne istiyon mesela seni direk universiteye yazdiralim mi yks sinavi falan sen sevmezsin 3 saat hapiss gibi gelir sana
Çok vatan sevdalılsıysan 2 yıl yapalım senin askerliği tuvaletleri iyi temizle ama patatesleride temiz soy 2 güne kalmaz komutanım niye bnei dövdünüz diye ağlarsın sonra :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,770
Üyeler
165,230
Son üye
KYSAKU
Top Bottom