Gloxy
80+ Bronze
Yok yetmiyor heyet yorum yapıyor. Anksiyete falan rapor vermez bu arada.sadece rapor yetiyormu?
Yok yetmiyor heyet yorum yapıyor. Anksiyete falan rapor vermez bu arada.sadece rapor yetiyormu?
Askerde niye dovsunler la korkma la.Çok vatan sevdalılsıysan 2 yıl yapalım senin askerliği tuvaletleri iyi temizle ama patatesleride temiz soy 2 güne kalmaz komutanım niye bnei dövdünüz diye ağlarsın sonra![]()
İmkanın varsa 4 yıllık açık öğretime falan yazıl o zamana kadar bir ihtimal var belki ama şuan öyle bir şey hiç söz konusu değil.Dua edecez ozaman zorunluluk kalksın diye başka çare yok
Kalkar kalkar merak etmeDua edecez ozaman zorunluluk kalksın diye başka çare yok
Ben mi gurursuzum vay be. Neyse sen dua et kalksın zorunlulukOlum ne gurursuz adamsın konuyu kirletme terk et konuyu
hocam 17de değil aslında 16 17 dedim ama küçük görünmeyem diye öyle söyledim 20 yaşında 3 yıl tecil ettirsem eder 7 yıl 6 yılİmkanın varsa 4 yıllık açık öğretime falan yazıl o zamana kadar bir ihtimal var belki ama şuan öyle bir şey hiç söz konusu değil.
İstenmediğin bir konuda durmadan bık bık yapacağına terk et konuyuKalkar kalkar merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben mi gurursuzum vay be. Neyse sen dua et kalksın zorunluluk
Bana 15 yasinda milliyetçi diyordun sen kendin 15 yasinda çıktın vay behocam 17de değil aslında 16 17 dedim ama küçük görünmeyem diye öyle söyledim 20 yaşında 3 yıl tecil ettirsem eder 7 yıl 6 yıl
İstenmediğin bir konuda durmadan bık bık yapacağına terk et konuyu
17 deyince baya büyüktün gözümdehocam 17de değil aslında 16 17 dedim ama küçük görünmeyem diye öyle söyledim 20 yaşında 3 yıl tecil ettirsem eder 7 yıl 6 yıl
Kardeş milliyetçilik ile alakası yok askerliğin. Zorunlu olay15 yaş değil 16 artı olarak ben milliyetçi değilim
Birde okuduğunu anlasan var ya sen bu işi basaracan.15 yaş değil 16 artı olarak ben milliyetçi değilim
17 deyince baya büyüktün gözümde
Kardeş milliyetçilik ile alakası yok askerliğin. Zorunlu olay
ne boş adamlar çıktınız terk edin konuyuBirde okuduğunu anlasan var ya sen bu işi basaracan.