Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Silver Olmama Özel Tüm Ürünlerde Devasa İndirimler Olan Siteyi Veriyorum🔥

kanka sen şu gizli sunum yapan siteyi de ifşalamıştın dimi çooook gizi sunum yapan ama hani yapay zeka olmayan falan demiştin o sen miydin ama çok gizliiii
Yapay Zeka Değil Demedim Bir Yerlerinden Sallama 1 İkincisi Ben Bu Siteyede Gizli Demiyorum :D Kendi Kendine Kudurup Boş Boş Yazılarınla Konuyu Kirletme

Yapay Zeka Değil Demedim Bir Yerlerinden Sallama 1 İkincisi Ben Bu Siteyede Gizli Demiyorum :D Kendi Kendine Kudurup Boş Boş Yazılarınla Konuyu Kirletme
ASHDJBASHJDBASDHJasb dostum ne bu tripler kimse sana bir şey demedi sensinnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ASHDJBASHJDBASDHJasb dostum ne bu tripler kimse sana bir şey demedi sensinnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
QERIHWEOITIFHWOERHTGWERAOTGH Kimse bir şey Demedi Diyorsun Kendi Kendine Laf Sokmaya Çalışıyorusn Asıl İndirim Konusu İle Senin Yazdıkalrın Ne Alaka ? Konuyu Boş Boş Kirletme Hadi Yaylan Konudan Yavaştan

Güzel bir indirim yok ki bir 4090 var 45k ya ondan başka güzel bir şey yok :D

QERIHWEOITIFHWOERHTGWERAOTGH Kimse bir şey Demedi Diyorsun Kendi Kendine Laf Sokmaya Çalışıyorusn Asıl İndirim Konusu İle Senin Yazdıkalrın Ne Alaka ? Konuyu Boş Boş Kirletme Hadi Yaylan Konudan Yavaştan
ooo forum sahibi de teşrif etmişler karşıdaki küçük dağları sen mi yarattın

Son düzenleme:
Şöyle bir ram varken kim buna 1700 versin.
Öff
Post automatically merged:

Dostum orada 4000 TL yazıyor diye 4000 TL olmuyor fiyatı. Şimdi bu sıvı soğutma 38k olabilir mi ?
Ufff bunun içinde likit metal ile kuru buz vardır ondan 😀

İndirimler oldu bindirim.

Hocam monitör alınır mı acaba ? Monitöre ihtiyacım var fakat bütçeyi aşamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,459
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri