affetmezz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,342
gold en iyisi yaaHayırlı olsun dostum.
Alıntıyı görüntüle
gold en iyisi yaaHayırlı olsun dostum.
Alıntıyı görüntüle
Profiline yaz.Silver olmama çok az şimdiden hayırlı olsun alırım
Sesli güldümHayırlı olsun dostum.
Alıntıyı görüntüle
Lütfen herşeyi beğenme bildirim görünce korkuyorum bı baktım 10 tane bildirim 7 tanesi sensin awhayirli olsun kankisko
silver olunca ödül mü veriyolar la ne bu çabaSilver olmama çok az şimdiden hayırlı olsun alırım
Sebepsiz mutlu oluyorum orada silver yazması çok hoşuma gidiyor baktıkça gururlanıyorumsilver olunca ödül mü veriyolar la ne bu çaba![]()
Yaw benim açtığım konuya gelsene bi hemde mesajın artmış olur konu dışında bu aradaSebepsiz mutlu oluyorum orada silver yazması çok hoşuma gidiyor baktıkça gururlanıyorum
Böyle basit birşeyden mutlu olmam suç mu?Biz forumu salalı forumun yaş ortalaması bayağı düşmüş.Biz de üye olurken sizin yaşlarınızdaydık ama bu kadar da değildik be.
![]()
yaş ortalaması 16 17 falandırda 9 yaşında olunca noluyo günah mı oluyoBiz forumu salalı forumun yaş ortalaması bayağı düşmüş.Biz de üye olurken sizin yaşlarınızdaydık ama bu kadar da değildik be.
![]()
O işleri pek bilmiyorumYaw benim açtığım konuya gelsene bi hemde mesajın artmış olur konu dışında bu arada
9 yaşında değilim be abimyaş ortalaması 16 17 falandırda 9 yaşında olunca noluyo günah mı oluyo
yok yok sana demedim örnek verdim yaO işleri pek bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9 yaşında değilim be abim![]()