Silver olmama son 28 mesaj🥳

Dostum sizin anlamadığınız mevzu çok farklı. Burası bir teknoloji platformu, evet konu dışı diye bir bölüm var ancak siz açın mesaj atın, mesaj kasın diye değil. Yardımlaşma temelli sitelerdir forum siteleri. Mesajlarınızı teknoloji konularında kasmanız lazım.
Mesaj kasmak için yapmadım dediğim gibi mutluluğumu dile getirdim benim için önemli ve güzel bir şey

Hayırlı olsun.

😂 bir kere sporcular hangi pirinci yemeli diye konu açtım neymiş ben mr olmpiya değilmişim takılmamak gerekiyormuş
WKJLERJIAWEIUGWESFGOUWESIUIWE Çok Garip Adam Kanka İlk Mesajlarını Biliyom Adam Benle Tartıştı Konusu Suriyeli Kızlarla Evlenilir Mi Senin Princine Laf Atması Komikmiş

WKJLERJIAWEIUGWESFGOUWESIUIWE Çok Garip Adam Kanka İlk Mesajlarını Biliyom Adam Benle Tartıştı Konusu Suriyeli Kızlarla Evlenilir Mi Senin Princine Laf Atması Komikmiş
Yani maddi durumu olan göz kırpma süresini bile hesaplar isterse sebepsiz yere laf atıyor sen mr olmpiya değilsin diyor çözüm üretmeyeceksen yazma garip bir adam

Yani maddi durumu olan göz kırpma süresini bile hesaplar isterse sebepsiz yere laf atıyor sen mr olmpiya değilsin diyor çözüm üretmeyeceksen yazma garip bir adam
Evet Zaten Nickten Belli Değil Mi Kanka ERDAL1907 :D Hala Futbol Takımı Kuruluş Tarihi Şehir Plakası Koyan Kaldı Mı Memlekette

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,092
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri