S Salih7158 80+ Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 367 Reaksiyon skoru 122 17 Haziran 2025 #1 Geçen Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim. Çoğu numara silinmiş. SIM karta kaydediyorum hep. Neden silindi? Nereye kaydedirsem silinmez?
Geçen Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim. Çoğu numara silinmiş. SIM karta kaydediyorum hep. Neden silindi? Nereye kaydedirsem silinmez?
M mrdevils61 80+ Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 137 Reaksiyon skoru 44 17 Haziran 2025 #2 Sim kart değil de google ya da iclouda kaydedersen silinmez. Tavsiyem google hesabına kaydetmen Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Haziran 2025 İçindeki numaralar önemliyse ve eski sim kartını atmadıysan telefona takıp bi deneyebilirsin turkcell sim kartını belki görebilirsin numaraları
Sim kart değil de google ya da iclouda kaydedersen silinmez. Tavsiyem google hesabına kaydetmen Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Haziran 2025 İçindeki numaralar önemliyse ve eski sim kartını atmadıysan telefona takıp bi deneyebilirsin turkcell sim kartını belki görebilirsin numaraları