okadar büyük araba değilde jeep tarzı lazım aklımda bmw ix xdrive 50 vardı abimde var ama oda şarjlıHyundai Staria İçi camları genişliği çok iyi. Bayide bakman lazım.
valla range bile çekişiyom malesefhocam o boy değildir eyfel kulesidir. şaka bi yana range rover tarzı büyük kasalı araçlar lazım sana diğerlerinide sürersin ama polo golf vb can çekişirsin içinde
babam zaten mercedes hastası ama sığarmıyım acabaMercedes GLC 180 önerebilirim tabii ki içine binip bi bakmanız lazım ama bi seçenek olsun bence. 3.9milyon sıfır fiyatı. Dün inceledim çok hoşuma gitti araç.
Bizim ülkelere gelen araçlarda var mı bilmiyorum ama araçta otomatik koltuk ayarı var o ayarda 220 cme kadar kendi ayarlayabiliyor. Yani mantıken sığabilmen lazım. İstanbulda yaşıyorsanız Mengerler ve Koluman Mercedes'te araç bulunuyor.babam zaten mercedes hastası ama sığarmıyım acaba
yok antalyada yaşıyorumBizim ülkelere gelen araçlarda var mı bilmiyorum ama araçta otomatik koltuk ayarı var o ayarda 220 cme kadar kendi ayarlayabiliyor. Yani mantıken sığabilmen lazım. İstanbulda yaşıyorsanız Mengerler ve Koluman Mercedes'te araç bulunuyor.
bu aracı sürdüm eski kasasını direksiyonu çevirirken elime çarpabiliyoduhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...binden-4x4-style-plus-amarok-1185727587/detay amorogo bir bakın arka taraf kucuk on taraf buyuk dıye bılıyorum bır kere bındım asırı zevklıydı kasısten felan gectıgını anlamıyordun