Linus Torvald
80+
Ben 3 yıl sonra okulu bitiriyorum ve pc toplamayı hedefliyorum. Sizce şimdi parçaları alsam mı , 3 yıl beklesem mi?
3 yıl bekleme çűnkü her sene bekledikce fiyatlar daha da ekleniyor sonra keske alsaydim diye pisman olursunBen 3 yıl sonra okulu bitiriyorum ve PC toplamayı hedefliyorum. Sizce şimdi parçaları alsam mı , 3 yıl beklesem mi?
:/3 yıl bekle
yalnız 3 yıl sonra hangi sistemler olur bilinmez?! Şimdi toplasam 3 yıla zayıf kalır3 yıl bekleme çűnkü her sene bekledikce fiyatlar daha da ekleniyor sonra keske alsaydim diye pisman olursun
knk şimdiki parçaların nasıl işlemci ekran kartı falanBen 3 yıl sonra okulu bitiriyorum ve PC toplamayı hedefliyorum. Sizce şimdi parçaları alsam mı , 3 yıl beklesem mi?
3 yıl onceki aklim olsa ben 3 yıl once toplardim cunku dolar simdi 7 tl 3 sene once 4.5 tl ydi o zaman 1070ti sistem 3500 tl civari alabiliyodum simdi o paraya rx 570 li sistem aliniyor yinede kisinin kendi kararina kalmis bisiy diyememyalnız 3 yıl sonra hangi sistemler olur bilinmez?! Şimdi toplasam 3 yıla zayıf kalır
Şimdi laptop kullanıyorum ama sistem toplamak istiyorumknk şimdiki parçaların nasıl işlemci ekran kartı falan
Bundan 3 yıl önceyi hatırlayıp günümüzde keşke o zaman PC toplasaydım diyorsak bence 3 yıl sonrada günümüzü hatırlayıp keşke toplasaydık diyeceğiz.Ben 3 yıl sonra okulu bitiriyorum ve PC toplamayı hedefliyorum. Sizce şimdi parçaları alsam mı , 3 yıl beklesem mi?
En iyisi laptopa devam Sonra düşünürüzBundan 3 yıl önceyi hatırlayıp günümüzde keşke o zaman PC toplasaydım diyorsak bence 3 yıl sonrada günümüzü hatırlayıp keşke toplasaydık diyeceğiz.