mrhamsi 80+ Bronze Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 663 Reaksiyon skoru 86 8 Haziran 2021 #1 arkadaşlar bazı modlar sanırsam sürümden dolayı sanırsam bunların hangilerinin benim sürüme uygun olduğunu nasıl anlarım
arkadaşlar bazı modlar sanırsam sürümden dolayı sanırsam bunların hangilerinin benim sürüme uygun olduğunu nasıl anlarım
Maryo 80+ Platinum Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 17,187 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 14,545 8 Haziran 2021 #2 mrhamsi yazmış: arkadaşlar bazı modlar sanırsam sürümden dolayı sanırsam bunların hangilerinin benim sürüme uygun olduğunu nasıl anlarım Devamı için tıklayın... Yüklediğin yerde yazması lazım veya dosyaların içinde bilgilendirme bulunuyor. Ama yoksa sırayla hepsini dene olmayanı sil.
mrhamsi yazmış: arkadaşlar bazı modlar sanırsam sürümden dolayı sanırsam bunların hangilerinin benim sürüme uygun olduğunu nasıl anlarım Devamı için tıklayın... Yüklediğin yerde yazması lazım veya dosyaların içinde bilgilendirme bulunuyor. Ama yoksa sırayla hepsini dene olmayanı sil.