cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Beni açık dünyada salacak simülasyon oyunu öneriniz var mıdır ? Zorunlu görevler olmasın, açık dünyada kafama göre takılayım.
Dediğin gibi oynadım.Ets 2 diyeceğim ama oynamışsındır sanırım.
Oynadım, zaten direksiyon seti olmadan o kadar zevk vermiyor.Euro Truck simulator. Rusya DLC si çıkmıştı diye duymuştum.
Ya da American Truck Simulator.
Hocalarım hep araba oyunu öneriyorsunuz, direksiyon setim yok.FH 4, Ets 2, NFS Heat.
Need For Speed oyunlarına bakabilirsin. Need For Speed Most Wanted 2012 vardı gülüp geçebilirsin ama ben eski oyunları sevdiğim için tavsiye ederim.Oynadım, zaten direksiyon seti olmadan o kadar zevk vermiyor.
Araba oyunu dışında yok mu tavsiyeniz hocam ?Need For Speed oyunlarına bakabilirsin. Need For Speed Most Wanted 2012 vardı gülüp geçebilirsin ama ben eski oyunları sevdiğim için tavsiye ederim.
Red Dead Redemption 2Beni açık dünyada salacak simülasyon oyunu öneriniz var mıdır ? Zorunlu görevler olmasın, açık dünyada kafama göre takılayım.
Bu güzelmiş hocam, sağ olun.microsoft flight simuluotur
similatörü yanlış yazdım ama unuttum yazımı bu oyunu oynayabilirsin gayet güzel oyun uçak similasyonu dünyanın %99 unu google earth üzerinden yaparak gerçekçi falan yaıtpk diyırlardı
Hocam bunu indireceğim zaten de bu daha çok açık dünya ve hikayeye girmiyor mu ?Red Dead Redemption 2
Zorunlu görevler yoktu sanırsam.
Evet, açık dünya oyunu istediğinizden dolayı önerdim.Bu güzelmiş hocam, sağ olun.
Hocam bunu indireceğim zaten de bu daha çok açık dünya ve hikayeye girmiyor mu ?
Simülasyon istedim hocam.Evet, açık dünya oyunu istediğinizden dolayı önerdim.